otomatik cam kapanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaws35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jaws35

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Camlar acıkken kapılar kilitlendinde camlarda otomatik olarak kapandını astra eleganslarda görüyom.

Astra cd lerde anahtarı kapıda 2 sn tutarakacık camlar kapanıyor

Kumanda ile kapılar kilitlendinde acık camların kapanması astra cd lerin özelliğinde varmı acaba varsa nasıl aktif hale getirebilirim

forumda aratirsan bulacaksin sanirim mokia bu sorunu halletmisti

http://img261.imageshack.us/my.php?image=semabi4.jpg

my.php
1.12 volt role
2.470 Mf kondansötör
3.2 adet IN4001 Diyot
my.php

acama kapatma butonunu yerinden cikarman ve kapiyi sokmen gerekiyor

walla konuyu aratıp buldum herkes biseyler anlatıyo ama bi türlü işin nasıl olcağını net sekilde acıklamamış kafam karıştı yolum düşerse bide servise sorcam

Onur anahtarı kapıda 2 sn tutarakacık camlar kapanıyor ise
Kumandadan çift kilitlemeyi dene..
Yukarıda verilen röleli devre ile ugraşma camlar kapansa da aküden sürekli akım çekiyor ve arabanı bir hafta brakırsan akün boşalır kalırsın öyle.

Eğer illa olsun diyorsan cam modülü yada cam modüllü alarm kiti al taktır
Hem alarmın olsun hem camlar kapansın..

aynen cengız abı guzel acıklamıs.benım elegance dedıgın gıbı guzel bı ozellık,,alarm taktırarak halledebılırsın

aynen cengız abı guzel acıklamıs.benım elegance dedıgın gıbı guzel bı ozellık,,alarm taktırarak halledebılırsın

Benim araç 2004 elagance fakat belirttiğiniz özellik yok..:(

aynen katılıyorum cam modulu + alarm daha ıyı olur benımde aynı guzel sorun yok ;)

kumandadan 2 kere denedim camlar kapanmıyo dediginiz gibi cam modulu ile yapayım

peki hangi marka cam modülü astra için uygundur......

Geri