oto tv kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bende carpc projesi yapmak için türkiyede aradim ama bulamadim. Bende almanyada kuzenim var ebaydan ona aldirdim. O da bi arkadaşi türkiyeye gelirken rica etti. Bana gönderdi. Bende türkiyede geldiği noktadan aldirdim.
Türkiyede bu monitörler 400 - 600 arasi değişiyor. Sadece dokunmatik özelliği olan bir ünite için o para verilmez. Ama yurtdişindan dediğim yöntemlerle getirtebilirseniz daha uygun oluyor.

Allok video conventerle çeviriyorum ben totaldan daha kullanışlı geldi bana totalde var ama duruyor öyle..

mahmut arkadaşım burdan şimdi ço uzun olur paybal a nasıl üye olucağın ne ler yapman gerekdiğini yazmak nette bakarsan ararsan ebaydan alış verişin püf noktaları falan makaleler var okursan çok basittir esasen..

http://cgi.ebay.co.uk/Mini-7-TFT-Di...864108?pt=UK_Gadgets&hash=item3f06d99bac#shId

diğer yandan bu lcd 190 dolar civarı iyi araştırırsanız ebayda buna benzer lcd ekranları benim fikrim 120-150 dolar civarına kadar bulabilirsiniz digital çerçeve dersiniz zaten öyle yollıyan adamad öyle yazarsa hiç bir sıkıntı çıkmadan türkiyeye girer gibime geliyor

telefonn çekmediği dağda tepede çekiyor ama şehir içinde binaların arasında sıkıntı :D bende de var tv ama pek bi işe yaramıyor bence :D çok çok kaliteli bi anten alıcam diye çok para vermemeli pek fazla fark olucaını sanmıyorum...

benim araçdada var dokunmatik ekranlı tv ekranı vs herşeyi var hatta iki tane farklı marka anten aldım beş para etmez zaten yayın eski analog tv üzerinden aldıgı için araç sabitken cam gibi çekiyor hareket haline geçtikten sora kaldır at yinede size kalmış uğraştıgınıza degmez
çeviri işine gelince allok la total le olmaz nero 10 indirin dvd vidyo yarat deyin 10 15 video alıyor boyutuna göre degişir

kardes öncelikle ne takarsan tak tepeye yuvarlak uydulardan koymazsan pek ise yarar ,önceliklehareket halindeçok çekmez bunu bil ama durunca güzel çekiyo tavan lambasının oraya aldırırsan verim alırsın antenden benimki öyle

Geri