oto tv kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakan dediğin gibi anteni gizlemek mümkün.Ama montajı bile çok uğraştırıcı göründü bana.Halbuki arabanın arkasından önüne metrelerce kablo çekmiş biriyim:D
Getiris olmayacağı için tv montajından vazgeçtim.Aynen mesajındaki gibi birkaç dvd klip cd si aldım arkadaşımdan.Hem dinliyorum hem izliyorum :D

açıkcası ben aracımdaki ünitede olan tvyi çalıştırmaktan vazgeçtim.
salkım saçak tv antenini montajlamak gözümü korkutmuştu.
bu konudaki anten-sinyal kalitesi yorumlarını okuduktan sonra da iyi ki vazgeçmişim dedim.
2-3 tane kanalı "durarak" seyredebileceğim bir tv sistemi çok da gerekli değil.
evet bende soğudum. arkadaşların tecrübelerini duyunca dahada soğudum.

Aslında bana 7 inçlik dokunmatik monitör yeter nerden bulabiliriz.
bi laptop kasası ayarlarım ben
ben almanyadan getirtmiştim ama 8" olduğu için çok uğraştım yerleştirmeye sonunda da ekranın çatlattım. elimde kaldı. bende dokunmatik panelini söktüm şimdi sadece ekran olarak kaldı.

bir arkadaşım ebayden uzakdoğu olarak aldı 7 inc ekran.kafalık monitörü için kullanılanlardan.
toplam 80 dolara gelmiş.

gokibey dememişsin kusura bakma ben herhalde başka bir konuyla bu konuyu kafada karıştırdım bir arkadaşda 3g ile izlerim o zaman falan demişdi bende bu konu olarak anımsadım..

okican haklısın bir kaybın olmamış yani :)

Mahmut arkadaşım piri arkadaşım şu anda forumun satılık bölümündede thermaltake dokunmatik ekranlı indash 7 inçlik lcd ekranı satıyor mükemmel kupon bir ekrandır çok kalitelidir bir yerde işime arıycağını bilsem geri alırdım.. thermaltakede çok kaliteli bi markadır öyle çin işi falan değildir birinci kalite bir markadır bilgisayar sektöründekiler bilirler.. düşünürsen bir bak derim..

O arkadaşın ki çok pahalıma geldi ve indash içeriden çıkmalı ben ekranı çıkmayanlardan direk göğse monte edebileceğim tek ekran istiyorum. Ve ben buna laptop bağlamayı düşünüyorum.
Aynı gps montajı gibi.
ebay da link var mı acaba bu ekrandan rica etsem...
Tşk.

oranın tam ölçüsünü ada ebayda kesin vardır dokunmatik olması iyi olur. yada oraya uygun güzel bir navigasyon cihazıda takabilirsiniz güzel olur şimdiki navigasyon cihazları artık divx falanda oynatıyor radyosuda oluyor yani navinin dışında ek özellikleride oluyor..

bilmiyorum oranın ölçüsüne uygunsa niye görmesin açıklamasına göre dokunmatik ekran diyor.. paypal hesabı açıcaksınız ebaydan alış veriş için en uygun yöntem paypal..
ben bu lcd lerin türkiyedde fazla pahalı olucağını sanmıyroum bir araştırın derim onuda neticede sadece ekran alıcaksınız öyle ana ünitesi falan olmıycaksa yani bir özelliği olmıycaksa tek dokunmatik ekran olucaksa türkiyedede belki ucuza bulunabilinir.....

işte onu bulamadım Hakan bey, o kadar aradım internette hiç denk gelmedi.
böyle bir monitöre laptop kasasını baglayacam başka bir projem yok bununla yatıp kalkıyom ama bulamıyorum.
paybal hesabı nasıl alınıyor?

Geri