oto tv kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokibey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba aracıma 1 dın içten çıkma monitörlü tv özellikli teyp aldım. tv anteni çıkmadı içinden. öneriniz varmı tv anteni konusunda. kullanan varmı. memnuniyet durumunuz hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler.

güncel sorun

Hayırlı olsan Gökhan, benim de oto TV merakım var ama görüntü problemi gözümü korkutuyor, genelde şehir içinde sık sık parazit yapıyor diyorlar, şehir dışı zaten görüntü sıkıntısı var. Tiacari araçlar için uydu antenleri mevcut ama binekler için yok.

Hayırlı olsan Gökhan, benim de oto TV merakım var ama görüntü problemi gözümü korkutuyor, genelde şehir içinde sık sık parazit yapıyor diyorlar, şehir dışı zaten görüntü sıkıntısı var. Tiacari araçlar için uydu antenleri mevcut ama binekler için yok.

tşk ederim abi. darısı başına. çok güzel bi ürün geldi. ama içinden tv anteni çıkmadı. otobüslerdeki gibi sistemler binek araçlara uygun yapılmamış. internette bir sürü tv antenleri var. ancak en iyisi forx diyorlar onda bile sıkıntılar varmış. dvd filan çok güzel çalışıyor. gerçi youtubeden indirdiğim klipleri henüz izleyemedim. formatları farklı çevirici programı yok ama görüntü kalitesi çok güzel. oğluma bol bol çizgi film izletiyorum. :) ama klipleri onun formatına çevirecek program bulamadım. şuan için 2 sıkıntısı var. bahsettiğim gibi birincisi tv olayı ikincisi klipleri çevirmek onun haricinde gayet memnunum maşallah

Kliplerin formatını bilgisayarda değiştirme imkanı yok mu?

Total video converter işinizi görür.Basit bir programla istediğiniz formatlar arasında geçiş yaparsınız.

Resim ekleyebilir misiniz.
Cihazın markası nedir?

bende var anten zaten iki tip var birincisi kablolu ikincisi tv ye benzeyen bir tip şehir içi çekiyor ama bir verim beklemeyin araba hareket halinde olduğu için bol karıncalı yada sık sık tv sinyali gidip gidip geliyor..

benımde merakım var ama kucuk ekran ıse yaramaz 37 ekran olucak bır ıse yarasın :D

Kliplerin formatını bilgisayarda değiştirme imkanı yok mu?

abi var total converter diye bi program var onu indireceğim yarın

Geri