oto navigasyon sistemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fellatore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cok gezenler icin de pda nin daha kullanisli oldugunu soyleyebilirim... ne icin diyecekseniz hemen cevapliyayim... mal dagitan bir firma da calisiyorsunuz ve elinizde gps modulu ile navigasyon yapan bir pda var... bu pda ile hem sirket stoklarinin kontrolunu yapabiliyor hem barkod kayitlarini tutabiliyor hem alacak verecek kayitlarini duzenleyebiliyor bunun gibi yazilim destegi ile bircok ortak islemi mini bir bilgisayar yardimi ile yapiyor ayni zamanda da eglence olsun diye mp3 ozelligi gibi bir multimedya destegi ile yolculugunuzu daha zevkli bir hale getirebiliyorsunuz... arkadasim ya da kardesim senin anlamak istemedigin sey benim kastettigim navigasyonu gerceklestiren cihazin bluetooth ile baglantiyi kuran bir gps modulu olmasi... hem sen piyasaya yeni cikan gps cihazlarina ek olarak mp3 calma ve ya resim dosyasi goruntuleyebilme gibi ozellikler koyuyarlar biliyor musun... millete ne ki dag basinda navigasyon yaparken mp3 calsin de mi... her navigasyon kullanan adami zengin olarak dusunursek bunlarin araclarinda herhalde mp3 calan bir teyp vardir degil mi ama oyle degilmis ki ya da gps icin odenen para fazla gelmis olacak mis ki satis stratejisi olarak multifonksiyonel cihazlare uretilmeye baslanmis... amerikan ordusunun ne kullandigi pek onemli degil galiba sokaktaki adam icin... ha sunu soylersen orada sana katilirim... nedir o... bir cihaz a nekadar fonksiyon eklersen hata verme menu kullanimi ve fiziki sartlara uyum saglamasi o kadar zorlasir... misal yagmura camura dayanikli pda yok ama gps cihazi var... ha bunu nasil cozeriz... nasil sualti fotografciligi icin bildigimiz kompakt makineleri kodugumuz su gecirmez kutular var iste pda icin de oyle uretilen aparatlar mevcut... tabi arabanin icinde ne ise yarar bunlar bilinmez... sarj kapasitesine gelince pda larin tamaminin cradle olarak isimlendirilen masa ustu sarj ve data aktarimini saglayan aparatlari ve de 12 volt a donusturulen adaptorleri mevcut... alip koynunda yatmayacagina gore aracin giderken zaten o da kenardan kenardan doldurur pilini olur biter... islemci yetenegi ile ilgili oyledigin seylere gelince...sen hic ayni anda mediaplayer calistirirken bi rtaraftan da oyun oynayabildigin ve de msn de ki manita ile sojhbet edebildigin hadi yetmedi bu manitaya gonderecegin foto yu da photoshop ile susuledigin bir bilgisayar kullanmadin mi... ilkokul cocugumu bu islemleri sirayla yapacak yahu... adi ustunde islemci... birak islesin isi ne... sinyal aliminda ki onemli olan sey gps alicisinin tuner ozelligi barindiran parcasidir ki bunun da son modelinin her gps cihazinda oldugu gibi bluetooth uyumlu gps modellerinde de kullanildigini bir arkadas defalarca yazmis... o zaman daha ne lazim ki... bir ekran dersen pda da da var... islemci dersen pda daki kat kat iyidir... ayni anda kullanmak kargasa yaratiyorsa pda nin tum performansla gps modulu ile calismasi icin diger programlari askiya alirsin olur biter... artik ikna olmussundur olmamissindir sana kalmis... bilisim teknolojilerini anlamak icin illaki kullanmak gerekmez... bizim yerimize kullanip test eden hatta o yarar bu yaramaz diyen bir alay insan var... okumak da bazen yetiyor haberin ola... sen illa ki denenye deneye kara veriyorsan coooookkk... kaziklar yer bir o kadar da zaman ve de para kaybedersin...

Off bu kadarı fazla gelir, daha fazla üstelememek lazım.

arkadaslar ben nokia 6110 navigator kullaniyorum icinde 4 gb hafiza karti mevcut avrupayi ve turkiyeyi icinde barindiriyor...bende n95 cart curt almaktansa en iyisi bi nokia 6110 navigator alin gps cok kuvvetli...gelelim haritalari yuklemeye .... ben bi kac forum biliyorum ordan yukledim(ancak daha turkiyede denemedim ama avrupada super ve herseyi detayina kadar gosteriyor...burda forum adi vermek yasakmi bilmiyorum ama ilgilenen arkadaslara msn den yardimci olabilirim...(gecenlerde n95 yukledim ama n95 in gps i o kadar kuvvetli degil bence)....
ozgur_dezen@hotmail.com

bende 6500 slider var ona olurmu??

ben tomtom one kullaniyorum ama türkiye yok onda onun icin cep icin prog ariyorum.

n95 fiyatlari biraz fazla tuzlu geldi bana, onun icin almadim :sorry::cry:

bende 6500 slider var ona olurmu??

ben tomtom one kullaniyorum ama türkiye yok onda onun icin cep icin prog ariyorum.

n95 fiyatlari biraz fazla tuzlu geldi bana, onun icin almadim :sorry::cry:

arkadasim olur olmasina neden olmasin 6500 dan pek anlamam ama icinde gps alicisi varmi? yada externe gps mi var ?

benim msn bu ozgurdezen@hotmail.com ekle sana yardimci olayim

ben bi sürü navigasyon cihazı denedim bugüne kadar, hatta bi ara sonyericsson P1i ve Wayfinder kullandım ama çok verim alamadım, en son 2-3 ay önce internetten navia ns-1020 marka bitane aldım ucuzdu baya ama şimdiye kadar kullandığım en iyisi çıktı. ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim...
başka navia kullanan varsa bikaç sorum olabilir

N80 + bluetooth gps aldim. onu bekliyom.

duyduma döre tüm N seriesinde navigation oliyormus...

N80 + bluetooth gps aldim. onu bekliyom.

duyduma döre tüm N seriesinde navigation oliyormus...

N80 ve navigasyon...araç içi için pek uygun olacağını düşünmüyorum, sesli uyarıları var mıymış araştırdın mı?

arkadaşlar bende uzun zamandır navigasyon kullanan artık bu navi olayıyla baya butunleşmiş biri olarak nerdeyse tüm navigasyon programlarını denedim(Tom-Tom-navturk-i-go-destinator-navigo vb...) suanda bunların en iyisi ve en gunceli i-go dur. igo nun kullandıgı harita 07.2007 tarihlidir ankara ,samsun, ve bursada sehir içinde denedim hiç şasırmadı su ana kadar. Ankarada yeni yapılan kuğulu park kavşagı da bu haritada vardır, nekedar guncel oldugunu burdan anlaya bilirsiniz. Diğer tum programlarıon haritaları daha eski tarihli oldugundan tavsiye etmem. Bide navturkun adı çok geçmiş forumda benden size tavsiye ben yandım siz yanmayın seklinde gelsin ilk cahilliğimle para verip aldıgım o programı su an sildim bukadarını soyliyim.
bide en güzel navigasyon buyuk ve dokunmatik ekranda yapılabiliyor bence o yuzden navigasyon kullanmak isteyenler windows mobile kullanan bi cep bilgisayarı (200 ytl civarına çok rahat bulunur) bun yanına gps mause(100-150 ytl) ve tabiki navigasyon programı (isteyen olursa tum program ve haritalar var Beleş:D) kolaygelsin.....

su programları rapıdde paylassan ıyı olur hanı;)bende navı alıcamda programı hazır olsun rapıdle lınkı koy

Geri