Arkadaşlar Motorola MOTO Q + Navturk Navigasyon Paketi 799 ytl.tek başına paket 249 ytl.sizce bu cihazı tercih etmek mantıklı bir davranış olur mu? kullanan veya bilenler fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Nerde satılıyor bu paket?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar Motorola MOTO Q + Navturk Navigasyon Paketi 799 ytl.tek başına paket 249 ytl.sizce bu cihazı tercih etmek mantıklı bir davranış olur mu? kullanan veya bilenler fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Nerde satılıyor bu paket?
arkadaslar ben nokia 6110 navigator kullaniyorum icinde 4 gb hafiza karti mevcut avrupayi ve turkiyeyi icinde barindiriyor...bende n95 cart curt almaktansa en iyisi bi nokia 6110 navigator alin gps cok kuvvetli...gelelim haritalari yuklemeye .... ben bi kac forum biliyorum ordan yukledim(ancak daha turkiyede denemedim ama avrupada super ve herseyi detayina kadar gosteriyor...burda forum adi vermek yasakmi bilmiyorum ama ilgilenen arkadaslara msn den yardimci olabilirim...(gecenlerde n95 yukledim ama n95 in gps i o kadar kuvvetli degil bence)....
ozgur_dezen@hotmail.com
bende 6500 slider var ona olurmu??
ben tomtom one kullaniyorum ama türkiye yok onda onun icin cep icin prog ariyorum.
n95 fiyatlari biraz fazla tuzlu geldi bana, onun icin almadim :sorry:
N80 + bluetooth gps aldim. onu bekliyom.
duyduma döre tüm N seriesinde navigation oliyormus...
arkadaşlar bende uzun zamandır navigasyon kullanan artık bu navi olayıyla baya butunleşmiş biri olarak nerdeyse tüm navigasyon programlarını denedim(Tom-Tom-navturk-i-go-destinator-navigo vb...) suanda bunların en iyisi ve en gunceli i-go dur. igo nun kullandıgı harita 07.2007 tarihlidir ankara ,samsun, ve bursada sehir içinde denedim hiç şasırmadı su ana kadar. Ankarada yeni yapılan kuğulu park kavşagı da bu haritada vardır, nekedar guncel oldugunu burdan anlaya bilirsiniz. Diğer tum programlarıon haritaları daha eski tarihli oldugundan tavsiye etmem. Bide navturkun adı çok geçmiş forumda benden size tavsiye ben yandım siz yanmayın seklinde gelsin ilk cahilliğimle para verip aldıgım o programı su an sildim bukadarını soyliyim.
bide en güzel navigasyon buyuk ve dokunmatik ekranda yapılabiliyor bence o yuzden navigasyon kullanmak isteyenler windows mobile kullanan bi cep bilgisayarı (200 ytl civarına çok rahat bulunur) bun yanına gps mause(100-150 ytl) ve tabiki navigasyon programı (isteyen olursa tum program ve haritalar var Beleş) kolaygelsin.....