Orjinal araç rengi muayeneden geçemedi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok ya polis veya muayenede sorun çıkmazsa hiç ellemem zaten devlet her yerde elini cebime sokuyor:)

arkadaşlar yeni konu açmayayım şimdi yarın muayenem var motor numarasını okumazlarsa kıllık çıkarmasınlar da ben de bir kontrol edeyim dedim motorun neresinde motor numarası bilen var mı (corsa d)? adamlar elle silmeye bile üşenip ağır kusur vermesinler boşuna

Yok ya için rahat olsun bir şey olmaz merak etme son iki rakamı dahi okusunlar geçer .

Hafif kusurlu olarak gecer.

jant bulamazsan gel benım jantları vereyım muayeneden sonra sokup getır

arkadaşlar yeni konu açmayayım şimdi yarın muayenem var motor numarasını okumazlarsa kıllık çıkarmasınlar da ben de bir kontrol edeyim dedim motorun neresinde motor numarası bilen var mı (corsa d)? adamlar elle silmeye bile üşenip ağır kusur vermesinler boşuna

ben iki yıl önce kendi aracımı soktuğumda motor numarasına yada şasenosuna bakmadılar diye hatırlıyorum sadece ruhsattan kontrol yapıldı

aracı muayene soktum motor no.yu bulamamıştım baktılar bence ama görmedim şase numarasınada hem camdan hemde koltuk altında yazıyormuş oradan kontrol etti yanımdayken. Eskiden duymuştum motor no.yu okunmuyor diye kusur varmış ve verebiliyorlarmış neyseki bende öyle bir sorun yaşanmadı

Geri