vectramda bol miktarda var allah razı olsun her tarafa yapmışlar önde iki tane orta kol dayamada bi tane yetiyo

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tebrikler.....arac kullanırken alkol alıyorsunuz ve bunu burada marifetmiş gibi yazıyorsunuz....dikiz aynasının uzerınde sogutmak falan....lütfen duyarlı olalım....
passattakı cok şık.
musa nedir bu vw hayranlığı?ben bırde el tutamagına sinir oluyorum. gece yolcugunda herkes uyumus el tutmagından tutanda uymus ve bırakıverıyor tutamatıgı patt dıye bı ses gelıyor koltuktan zıplıyorum adetaama passatta yavas yavas kapanıyordu. o sırada herkes uyanmıs o neydı yaa diyor
![]()
evet yeni kasalarda opelin aynısı oldular...öncedendi o VW inceliği, şimdi ise confortline'a kadar kolçak vermiyorlar. Hatta Golf confortline'da var, bir üstü sportline'da yok. Onlarda herşeyi parayla satıyor artık.
passatı severim 2000 yılında kazalı almıstık babamla beraber komple boşaltıp kaporta boya yaptırmıstık. abı gözum audi a3 te ama ben sureklı bınmedıgımden garajda yatacagından vergısı dokunur onun. ne var fransa gıbı bızım ulkede kaldırsada su vergıyı..musa nedir bu vw hayranlığı?
alalım sanada bitane![]()
![]()
evet yeni kasalarda opelin aynısı oldular...
ama eski kasalarda herşey mevcut...
sogutmalı torpidodan tut bardak tutucu(2 adet)
4 cam otomatik![]()
4 teker disk![]()
???????????????????biracılar ıyı bilir![]()
?????????????????????????????????????????????????????????????en güzel buzdolabıda kamyoncu modeli şişeyi camdan dışarı çıkarıp dikiz aynasının üstüne dayamak![]()