opellerin coğunda neden orta konsolda bardak tutucu yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en güzeli abi, ben evli değilim ama 2 yıldır sürekli beraber seyahat ettiğim bir sözlüm var. Dediğin doğru her işe imdat gibiler valla. Önlerinde eğiliyorum.

yaw bu zorla bizi evliliğe teşfiktir yönetimden bu üyelerin ceza almasını istiyorum:))) başımızı yakacaklar bi bardak tutucu için:)))9
şaka bi yana bundan önce bende Bora vardı onda önde ve arkada vardı gerçekten kullanışlı ve gerekliydi ve bu araç içinde gerekli fakat malasef yok:(

Yaaa forumu başından beri okuyorum bu alkol muhabbeti nasıl çıktı ben onu anlamadım. Alkolden bahseden kimse yok!!! Bence de kimse olayları çarpıtmasın.....

Bu arada Astra G lerde sağ ve sol ön kapı ceplerinde her nevi metal kutu içeceğin gireceği ebatta yuvarlaklığa sahip oyuk mevcuttur. Bence iyi düşünülmüş bir uygulama iyi bir alternatif. Ama VW pololardaki gizli bardak tutuculara da bayılıyorum doğrusu, hatta onların genişliği bile bardağın genişliğine göre ayarlanabiliyor.

benim orta konsolda var hemde 2 tane çok çık bi kapağı var sürgülü ben çok beyeniyorum ve kullanışlı :) ve arkdada var koltuğun alt ortasından dokununca kendi çıkıyor yine 2 adet

vectra b gls'lerdede yok ama ben komple cd konsolu getirttirdim güzel ve kullanılışlı. ama her aracında standart olması gerekir bence...

işte resimler :))) vectra c'lerde comfort,elegance,cosmo modellerinde standart 4 tane tabiki soğutmalı torpido gözünüde unutmayalım...

bardaklkpn0.png

sen biliyosun aykal işini:)

koymayanlara sonradan takıyolar. tabi orijinalini tutmuyo...:)

işte resimler :))) vectra c'lerde comfort,elegance,cosmo modellerinde standart 4 tane tabiki soğutmalı torpido gözünüde unutmayalım...

bardaklkpn0.png

baykiii hava atma lemmm yakarım walla o arabanı:))
benmkinin torpido gözüde soğutuculu ne varmıŞ HEM ben de evlenicem o zaman elma soyucusuda oalcak arabamda naaaabeeerrr:))9

Bende de iki tane var ama hiç kullanmadım ya! Daha doğrusu ihtiyac hissetmedim, dikiyorum kafaya bir seferde bitiriyorum. Aslında yolda birşeyler içmekte cok tehlikeli hele sıcak bir şeyler!! Ne ehli keyif adamlarsınız.:D :D :D

Son düzenleme:
Geri