opellerin coğunda neden orta konsolda bardak tutucu yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takılmamak lazım Gökalp Vw gerçetken ince küçük ayrıntıları düşünüyo bana en çok koyan şey Golf 4 ün en alt versiyonunda bile kolçak var astra da en üst donanımda bile yok almaya kalkıyosun 250 den ağızlarını açıyorlar

ama bacak arası en güzel bardaklık bence de

öncedendi o VW inceliği, şimdi ise confortline'a kadar kolçak vermiyorlar. Hatta Golf confortline'da var, bir üstü sportline'da yok. Onlarda herşeyi parayla satıyor artık.

kafa basmaya daha yeni başlamış vw de:D

öncedendi o VW inceliği, şimdi ise confortline'a kadar kolçak vermiyorlar. Hatta Golf confortline'da var, bir üstü sportline'da yok. Onlarda herşeyi parayla satıyor artık.

baktımda gerçekten öleymiş Vw de işin suyunu çıkartmış artık o yüksek meblalara araba satmayı bıraksın

Son düzenleme:
vectra b de var 2 tane

VECTRA B'lerde küllüğün üzerinde iki adet bardaklık var. yani en azından bende var ama kullanmıyorum çünkü bardak kullanmıyorum :D:D:D:d

vectra c lerde önde 2 tane var arkada ise koltuğun orta kısmında var açmak için üstüne biraz bastırdığınız zaman kendisi açılıyo

valla meriva da da var

astra da kapılarda ve cok kullanıslı her ebatta içecek malzemesi konabilir
konsolda ayrıca tehlike yaratabilirdi

vectra c lerde önde 2 tane var arkada ise koltuğun orta kısmında var açmak için üstüne biraz bastırdığınız zaman kendisi açılıyo
hem çok kullanışlı hem çok ergonomik hem de çok şık

site sapıttı.

Bende çıkarmadım küllüğü bende bozuk para atıyorum. Diğer taraf ya boş yada anahtarlık olarak kullnılıyor. İlk başta bende kokuyu oraya koymuştum ama elektrikli koku alınca ön koltuğun arkasına koydum daha iyi oldu.
ben asla kullanmadım küllüğü.bozuk para işlerine bakıyor küllük.
bardak tutmak için extradan yer aramaya gerek yok.
bende var bardak tutucu.hatta elma soyar çerez temizler.hanım sağolsun herişime koşar valla.

Geri