Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nası yapıcak ?? aracından ölcu almasi lazim...
herkezın cam boyutları aynı olmaz...
arkadas ugrasmasın diye soyledım...
+ olarak gittigin reklamcıya cam ustundeki ornek resmi gosterirsen adam ona gore bastan bi tasarım yapıcak senın aracına gore...
bu isler boyledir 7 ay bende reklamcılık yaptım
nası yapıcak ?? aracından ölcu almasi lazim...
herkezın cam boyutları aynı olmaz...
arkadas ugrasmasın diye soyledım...
+ olarak gittigin reklamcıya cam ustundeki ornek resmi gosterirsen adam ona gore bastan bi tasarım yapıcak senın aracına gore...
bu isler boyledir 7 ay bende reklamcılık yaptım
anladıgım kadarıyla uzun süredir üyeler bekliyor bu stickeri.arkadaşlar varolan bir çalışma yoksa bırakın üzerimize düşen neyse yapalım .ortak bir çalışma olsun.yaza bende stickerli girmek istiyorum...ya da kafama göre bişeyler hazırlayayım ....
anladıgım kadarıyla uzun süredir üyeler bekliyor bu stickeri.arkadaşlar varolan bir çalışma yoksa bırakın üzerimize düşen neyse yapalım .ortak bir çalışma olsun.yaza bende stickerli girmek istiyorum...ya da kafama göre bişeyler hazırlayayım ....
kafana gore bisey yapma abi site suan sticker icin tasarım asamasında istek ve tavsiyeleriniz topic altında konuya daha iyi hakim olabilirisniz...ayrı ayrı sticker olmaz bence millet bakınca bune der bi sitede 56 tane tasarım olmus hesabi olmaz oda..