yok vites oranları hep aynı bir vites fazla yanlız volant ve baskı balata da sorun yaşayabilirim ama çözümü varhangi modeller icin uyum sorunu olmasin..ama insallah sorun cikmaz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok vites oranları hep aynı bir vites fazla yanlız volant ve baskı balata da sorun yaşayabilirim ama çözümü varhangi modeller icin uyum sorunu olmasin..ama insallah sorun cikmaz..
dogru havalar Türkiyedeki gibi degil burda yaz mevsiminde bile sicak ve günesli birkac güne hasret gidiyoruz cogu zaman. evet benzin ve mazot larda burda temiz ben dizel (mozot) olarak simdiye kadar hic power dizel yada ultra dizel nebilim iste o ekstra dizellerden almadim normal dizel kullaniyorum sadece ben degil hic kimse o tür yakitlar kullanmiyor ama okuyorum TR de mecburi power dizel ve benzeri dizelleri kullaniyor vatandas dogal alarakta pahali..bu gün dizelin fiyati tl olarak 2 liraydi burada..zannetmiyorum ama çevre sıcaklığı büyük etken orası buradaki gibi yazın sıcak geçmiyodur herhalde birde yakıt temizliği motor yağını cok ilgilendiriyor
yaglardada cok sahtekarlik dönüyor ama söyle bir bakiyorum sahtekarlik nerde yokki..ben araştırdım bir tek amerikan motor yağları kendine öz vizikositesi var oda dış piysaya vermediğini öğrendim ama sadece duyum yanılmış olabilirim