Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra muhteşemmiş. Birkaç gündür evde tadilat işleriyle uğraşıyorum ve akşamları erken saatte uyuya kalıyorum. Burayada uğrayamadım birkaç gündür. Baya şeyler konuşulmuş. Ben bir önceki aracımda Castrol Magnatec kullanıyordum ve gayette memnundun. Şimdi yağ değişim zamanı geldiğinde servisin kullanacağı yağ konusu kafamı karıştırıyor. Olmadı yağı ben alıp kendi yağımı kullanmasını isteyeceğim.
Bu ayın sonunda bende bakıma almayı düşünüyorum Zafimi. Cila, iç temizlik... vb. Mayıs sonuda servis zamanı gelmiş oluyor. Birde mekanik bakım yapıldımı yazın gezmeye hazırız İnşallah.
ben simdi cila olayini ve genel parlatma temizleme islemini yaptiracagim . normalde cila islemini hep kendim yaparim ama daha önce de yazmistim okudunmu bilmiyorum Senol basimizdan bazi olaylar gecti komple cila islemini oto yikamaci üslenecek... yaz tatiline 4 ay var yaklasik haziran ortalarinda genel inspeksiyona girecek birde izin uzun yol kontrolleri yapilacak ondan sonra yedinci ayin ikisine kismetse Türkiye yollarina koyulacagiz..3500 km tek gidis gelisle beraber 7000 km garanti 7000 km de türkiyede gezersek ortalama 6 haftada bizim zafi 14000 km gezdirecek bizi..Allahim tüm yolculara kazasiz belasiz yolculuklar nasip etsin..