Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dvd meselesinde forumdan yurtdışında bir arkadaşla görüşmüştüm ortalama 200-800 euro demişti kullanabileceğimiz daha da ucuzları var demişti ve hakone nin dedeği olabilir yani şifre kırma dikkat etmek lazım

Emrah abi senin adına sevindim hakkını kazanmışsın Türkiye de olsa adamlar bize bir söz bile söyletmezler kaldıki masrafı karşılayacaklar olsun ne de olsa burası TÜRKİYE.....

alper önce dvd meselesi dogru 200 den basliyor kalite özellik ve büyüklük olarak yukari dogru gidiyor 40 euroluk da var bir is ama önemli de degil o fiyatlara zaten yok...bizim mevzuda hakkimizi aramasak bizede bir sey yok tu ama hakkimizi arayinca kazandik sükür.. haklisin Türkiyede bu isler zor ..

bide ötv indirimi geldi öldü bizim ikinci el arabalar bakalım kimin yüzü gülecek kimler ağlayacak İNŞALLAH hakkımızda hayırlısı olur....

hayirlisi olsun..burdada ona benzer bir uygulama oldu devlet tarafindan eski arabani götürüyorsun yeni araba alirsan 2500 euro sayiyorlar bizde gecen gün bizim yadigar vectrayi verip kücük sehir ici arabasi olarak panda aldik gerci bizim vectra cok temizdi ama yine de yaslanmisti 94 model bir cdx o arabanin gidisi bütün aileyi cok üzdü gercekten 12 yildir kullaniyorduk ve bizi hic üzmemisti ama 1500 euro degerindeydi 2500 olayi bizide cezbetti vectra+ 6000 eura= sifir panda..Allah kahretsin para etmiyorki burda...

Son düzenleme:
arkadaslar üc hafta önce arabami yikattirmistim hani su girdi cikti car wash lar varya öyle bir yere ve aracimda cok mini cizikler olmustu adamlarin patronuyla saatlerce münakasa yapmistik adam firca larinda bir sorun yada komple sistemde olabilecek hatayi kabul etmemis ve arabanin bu cizikleri giderecek masraflari kabul etmemisti tesadüf benimle birlikte baska birisininde arabasindaki kilcal (mini) cizikler dikkatini cekmis oda sikayetci olmustu ve arabasi cizilen diger sahis alman vatandasi ve polisti ikigün sonra beni arayip benim arabami yaptiracaklar dedi bende gittim konusmaya ne münasebet senin arabani yaptirmayiz zaten yikama sistemimizde hic bir sorun yok diger arabanin cila masrafinida bosuna ödedik dediler.. tamam ozaman dedik döndük geri..daha sonra polisle beraber oturup güzelbir sikayet dilekcesi yazdik polis sagolsun benim sahitligimi yapti ve yazdi cizdi benim arabam yapiliyorda türk vatandasi oldugu icin diger arkadasin arabasi neden yapilmiyor uzunlafin kisasi adamlara postaladik mektubu cevap geldi hayir sizin arabanizi ödemiyoruz baktim yapacak birsey yok diger arabanin sahibi olan polis te benim sahitim gittim avukata verdim iki gün sonra cevap geldi arabanizdaki olusan ciziklerin giderilmesi icin gerekli olan 385 euro luk faturayi gönderin bize biz ödeyecegiz dediler arabama yapilacak uygulama (car klinikte)yada oto kuaför önce arac yikanacak + boya temizlenecek +cila cekilecek+boya koruma=385 euro ..bu bana sikinti yapiyordu normal yollardan halledemedik ama avukatla hallettik vallahi bir ohhhhh cektim... yani haftaya benim zafi güzellik salonuna giriyor..
bizim burda hem arabayı yaptıramassın bide üstüne dayak yersin:D

bizim burda hem arabayı yaptıramassın bide üstüne dayak yersin:D
:kop::kop:..galiba haklisin.. burdada kolay olmadiki adamlarla mektup lastik bir türlü kabul etmediler. üc hafta konuya aciklik kazandiramadik ve avukattan bir mektup yetti..hemen okey dediler..

Son düzenleme:
şaka bir yana tabiki kanunlar çerçevesinde burada zararını tazmin edersin ama yinede bizim toplumumuzun yeterli bilinçte olmadığını düşünüyorum yani adam sendecilik var kim uğraşır gibi birileri uğraşırsa yanlışlıklar bi nevi düzelir

aslina bakarsan birazda bizde var galiba aman onlami ugrasacagim nalet olsun derde cekip gidersen, hakkini aramazsan ya simdi onla kim ugrasacak yok avukat mis yok mahkemeymis dersen tabiki bir yerlerede gelemezsin degilmi ama. hakliysak hakkimizi arayacagiz..

emrah sen ne marka motor yağı kullanıyorsun

aslina bakarsan birazda bizde var galiba aman onlami ugrasacagim nalet olsun derde cekip gidersen, hakkini aramazsan ya simdi onla kim ugrasacak yok avukat mis yok mahkemeymis dersen tabiki bir yerlerede gelemezsin degilmi ama. hakliysak hakkimizi arayacagiz..
haklısın
;)

Geri