arkadaslar üc hafta önce arabami yikattirmistim hani su girdi cikti car wash lar varya öyle bir yere ve aracimda cok mini cizikler olmustu adamlarin patronuyla saatlerce münakasa yapmistik adam firca larinda bir sorun yada komple sistemde olabilecek hatayi kabul etmemis ve arabanin bu cizikleri giderecek masraflari kabul etmemisti tesadüf benimle birlikte baska birisininde arabasindaki kilcal (mini) cizikler dikkatini cekmis oda sikayetci olmustu ve arabasi cizilen diger sahis alman vatandasi ve polisti ikigün sonra beni arayip benim arabami yaptiracaklar dedi bende gittim konusmaya ne münasebet senin arabani yaptirmayiz zaten yikama sistemimizde hic bir sorun yok diger arabanin cila masrafinida bosuna ödedik dediler.. tamam ozaman dedik döndük geri..daha sonra polisle beraber oturup güzelbir sikayet dilekcesi yazdik polis sagolsun benim sahitligimi yapti ve yazdi cizdi benim arabam yapiliyorda türk vatandasi oldugu icin diger arkadasin arabasi neden yapilmiyor uzunlafin kisasi adamlara postaladik mektubu cevap geldi hayir sizin arabanizi ödemiyoruz baktim yapacak birsey yok diger arabanin sahibi olan polis te benim sahitim gittim avukata verdim iki gün sonra cevap geldi arabanizdaki olusan ciziklerin giderilmesi icin gerekli olan 385 euro luk faturayi gönderin bize biz ödeyecegiz dediler arabama yapilacak uygulama (car klinikte)yada oto kuaför önce arac yikanacak + boya temizlenecek +cila cekilecek+boya koruma=385 euro ..bu bana sikinti yapiyordu normal yollardan halledemedik ama avukatla hallettik vallahi bir ohhhhh cektim... yani haftaya benim zafi güzellik salonuna giriyor..