Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
simdiye kadar bütün benzinli arabalarim da opeller ve bmw de var icerisinde hep mobil 1.....0w40 ful sentetik kullandim hatta yakin arkadasim mercedeste ustabasi idi arkadasimda mobil 1 .......0w40 kullaniyordu ben benzinli arabada baska yag tanimiyorum ama bu arabam dizel daha yag degisim olmadi galiba opelin tavsiye ettigi yagi kullanirim ama emin degilim 3 ay sonra yag degisim zamani geliyor ama sana tavsiyem..mobil1---0w40 olur..

ben daha evvel luı moli 0/30 yağ kullanıyordum çok memlundum ama o yağı bulamaz oldum şimdi 5. 40 mobil kullanıyorum

vallahi yaklasik 15 yil önce idi bir cok arastirmalar yaptiktan sonra bana 0/40 mobil 1 tavsiye edildi ve ozamandan bu zamana benzinli arabada sadece onu kullandim ...ama yagindan memnunsan sorun yok ...zaten simdiki kullandigin yagdan 0/40 ful sentetik yaga gectigin an arabanin ilk etapta yag eksilttigini görürsün cünkü daha ince .ama daha sonra normala dönüyor.ama bana kalirsa yagindan memnunsan kal ayni yagda..

5 sene evvel servisimde penzoil yağ kullanıyordum oda çok iyiydi ama türkiye distibrörörü battı dediler yağ gelmedi mobil tabiki iyi ama maliyetleri çok pahalı müşteri ye çok kazık geliyo bizde arayış içersindeyiz

vallahi yaklasik 15 yil önce idi bir cok arastirmalar yaptiktan sonra bana 0/40 mobil 1 tavsiye edildi ve ozamandan bu zamana benzinli arabada sadece onu kullandim ...ama yagindan memnunsan sorun yok ...zaten simdiki kullandigin yagdan 0/40 ful sentetik yaga gectigin an arabanin ilk etapta yag eksilttigini görürsün cünkü daha ince .ama daha sonra normala dönüyor.ama bana kalirsa yagindan memnunsan kal ayni yagda..
biraz yağ eksiltiyo ama aşırı değil

haklisin mobil pahali..ne yapsin insanlar ..peki dizele sen ne öneriyosun opelin yagini kullanayim mi..kalite nasil..

biraz yag eksiltmesi normaldir saniyorum cok da fazla kafa yormamak lazim ...

ben bide motorla biraz oynadım supapları büyüttüm çip tuning falan yazılımlarını değiştirdim şimdi çekişi süper ama şanzuman sorunu meydana geldi 6 ileri istiyo 5 inci vites az gelmeye başladı ama 6 ileri şanzuman buldum 15 gün içerisinde geliyor yunanistandan

hangi modeller icin uyum sorunu olmasin..ama insallah sorun cikmaz..

haklisin mobil pahali..ne yapsin insanlar ..peki dizele sen ne öneriyosun opelin yagini kullanayim mi..kalite nasil..
valla biz burada opel yağından memlun kalmadık aşırı eksilme yapıyor oda müşteriyle bizi arada bırakıyor şu an denemesini yapıyorum texsaco 5.40 dizel şu anda iyi gibi babamın mercedes e 220 var ona koyduk bi problem yok

Geri