Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şenol abi teşekkürler. ben o kadar ilanda tek bu arabada kilitlendim başkasının kontrolüne gerek olduğunu sanmıyorum birmot güvencesinde diyor birmot u biliyorum ciddi olmayan bir şeye imza atmaz diye düşünüyorum. birde cosmo model konusunda en inandırıcı bu araç görünüyor.

arkadaşlar birde ben bu aracın ismini değiştirdim. çok güzel, çok kibar, çok alımlı bir araç olduğundan ismini ZARİFE koydum.

Son karar senin tabi hoşuna gittiyse,kesene uygunsa tamamdır,
ama biraz beklersen daha düşük kmli bulabilirsin bence

kenan abi araba güzel kilometresi fazla sayılmaz. normalde standart yaşayan bir insan yılda 20.000 km yapar 2006 dan bugüne üç yıl 60.000 km yapar. büyük sehirde 80.000 km bir araba için bence çok değil. bende 1999 model astra cd var on yılda 165.000km yapmış küçük bir ilçede yılda 16.500 km yapar. orantıya koyarsak normaldir. bence km değil aracın yorgunluğu önemli. aracın yorgunluğu şeklinden belli olur zaten.

bence güvence altındaki araba her zaman diğerlerinin önünde olmalı bu arada kocaeli deki galerideki araba için yarın görüşeceğim bir abimizle görüştüm ve işler çok kötü dedi yani yaprak kımıldamıyan bir yerde böyle bir araba için güzel bir pazarlık payımız var diye düşünüyorum görüşmek üzere....

teşekkür ederim alper haber bekliyorum

Benim eski aracım 10 yılda 110.000 km yapmıştı. İlk sahibi bendim. Bayağı az kullanmışım aracı. :-) Aklınıza kötü şeyler getirmek istemem ama bir Opel bayisinden alınan ikinci el bir araçla ilgili hiçde hoş olmayan şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Bayağı uğraşmış ve yeni aldığı araca doğru dürüst binemeden araçtan soğumuştu beyfendi. Siz genede tetbiri elden bırakmayın derim. Daha sonra üzülmektense. İlgili konuyu bulursam linki buraya eklerim.

hadi al bir zafirada yazin antalyaya cayini icmeye gelim, bizim zafiralarda tanismis olur..

dikkatli olmak lazım.Babanın oğluda olsa elinde yazılı bir belgen olacak!.

Geri