Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senol cugum arabada garanti yoksa yapmazlar ya .. servisin yada saticinin sorun olursa yapariz demesi gecersiz garanti belgesi olsaydi hic basi agrimadan yaptirirdi..diye düsünüyorum..

Tabi ki sözlü garanti kelimelerine itibar etmemek gerekiyor. Ancak ikinci örnekte ekspertiz raporuna bile güvenilemeyeceği konusu insanı çok tedirgin ediyor. Birde işin gerçeği kaporta, mekanik gibi işlerle uğraşan tanıdıklarım var. İyi de ustalar. Neler yapabilecekleri konusuna pek değinmek istemiyorum. Allaha şükür dürüstler. Yoksa şu anda bindiği aracın iki araçtan birleştirilerek yapıldığını yetkili servisleri bile anlayamadı. Sadece komple boyalı olduğunu buldular. Siz düşünün.

uzak bi akrabam takla attığı arabasını satarken,usta;tertemiz birşeyi yok demiş ve satmış...

neyse olayı fazla kıllandırmamaktada fayda var yoksa en ufak çizik bile göze batıyor... :);)

Allahim iyi insanlarla karsilastirsin nediyim ..

Amin.
Bende hastaneye gidip geldim. Neyse herkeze iyi geceler.

nasil oldun buarada iyisindir insallah ..banada bir bel agrisi musallat oldu yillardir bir iyi bir kötü üc gündür yine azdi hayirlisi bakalim ne cikacak ardindan..

zafiracilar benimde zizden bir ricam var.. bakalim bana care varmi..her yere yazdim ama saglam bilgi hala edinemedim..orijinal ünite yani teyip. kalmak sartiyla ön kapi icleri kolonlar 16 ile 17 .cm arasi arkakapi icleri 13.cm kolon taktirmak istiyorum güzel kulaga hosgelen birseyler yaptirmak istiyorum takdir edersinizki arka kapilardakiler zayif ama sorun su kolon derinlikleri kac cm ye kadar takabiliriz burdanmi alsam diyorum Türkiyeye gelince taktiracagim ama uymayiverirse cam indiginde takilirsa gibi endiselerim var acelesi yok ama zamaniniz oldugunda benim icin bir tesisatcidan fikir alabilirseniz sevinirim..

Sağol baya iyiyim artık. Sende beline dikkat et. Farkında bile olmadan belini soğukta çarptırmış olabilirsin. Yada ağır bir şeyler kaldırmanda etki etmiş olabilir. ( illa 20 - 30 kg gerek yok bazen 3 - 5 kg bile ağrı yapabilir. ) İlk etapta belini sıcak tutmak iyi gelecektir. ( Korse vb kullana bilirsin. ) Biraz sert bir zeminde dizlerini kendine çekerek uzanmaya çalış. İlaç kullanma kısmında pek öneri yapmayayım. Ama kendi kullandığım kas gevşeticiler cyrdalup ve muscoril di. muscoril biraz daha etkili bir ilaç ama bir tabletin dozu diğer ilacın iki katı. Cyrdalup daha rahat alınıp kullanılabilecek bir ilaç. Ama her iki ilaçda uyku hali, uyuşukluk gibi etkiler gösterebiliyor. Bu yüzden çalışma esnasında ve araç kullanılacaksa alınmasa daha iyi. İlaç hariçinde yukarıdakileri yapman ve belini üzecek faaliyetlerden kaçınman seni rahatlatacaktır abi. Birde ayakların altına sıcak su torbasıda iyi geliyor.

Kolon olayını bir araştırayım. Ama marka seçimi birazda senin zevkine bağlı. Sert baslı kolonlar, yumuşak baslı.....vb müzik dinleme tercihi diyeyim. Ama araç kolonlarını pek bilmemekle beraber bir kere Bose nin sesini dinlemiştim baya beyendim.

Geri