Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence JBL 1 numara...

peki zafiralardaki ses sistemi ne marka?

teşekkür ederim alper haber bekliyorum
bugün galericiler sitesindeki galerici ile görüştüm ve yarın araba için istenecek son fiyatı ve arabanın durumunu öğrenecek bakalım hayırlısı fakat bir ara buradaki opel servisinde bir tane satılık zafira vardı 2006 model olması gerekiyor hatta doktordan denmişti ve fiyat uygundu eğer ulaşabilirsem birde onu sorarım kendinize iyi bakın......

bu arada bir arkadaşın ( kendisinde de bel fıtığı var ) tavsiyesi ile kullandığı bir bitkisel krem var sonuçları gayet iyi alabalık özü yağı diye bir krem eğer satıcıya ulaşabilirsem sizlerle de paylaşırım görüşürüz....

Zafiracı dayanışması budur...:)

İnşallah en kısa zaman +1 olacağız;););)

En çok istediğim burada sayımızın artması. Çünkü yollarda epey Zafira var artık. Sedan harici araçlara ve özellikle MPV lere ilgi gittikçe artıyor artık.

senol bose marka sadece kolonlarla olmuyor o tamamen bir sistem teyibiyle anfisiyle komplet sistem bizim önceki omegada vardi gercekten harika. sadece kolon olarakta satilmiyor.kenan jbl leri arastiriyorum ama burda tavsiye eden hic kimseyle karsilasmadim galiba Türkiyede tutulan bir marka zafiralardaki ses sisteminin markasini tam olarak bilmiyorum ama kolon kalitesi cok iyi birsey degil hatta gecen gün opel servisinde de srdum cok iyi birsey degil daha kaliteli kolonlarla daha güzel ses elde etmek mümkün dediler.

Son düzenleme:
Hımm doğrudur. Biraz araştırmayla Infinity nin araç kolonları olduğunu öğrendim. Bunların ev tipi diyelim artık, sesi güzeldi. Bir kaç modelini dinlemiştim. Yumuşak ve güzel bir sesleri vardı. Bir iki forum da da Bose den sonra tavsiye edilmişler. Tavsiye edilen seriler Infinity Referance yada Infinity Kappa serileri. Ama birde şöyle bir site buldum.
http://www1.shopping.com/-bose+car+speakers
Muhtemelen kazalı araçlardan sökülmüşlerdir.

şenol abi senin zafira da belli bi devir aralığında motordan ıslık sesi geliyormu?

merhabalar bugün yine sinirlerimi alt üst eden ve ikinci defa yaşadığım arka cam sileceğinin sökülüp kayıplara karışması ve artı olarak bu defa hangi insan oğlu yada başka bir varlık sileceği alıp gitmekle kalmamış sileceğin bağlı olduğu plastik aksamıda kırmış gitmiş görünce şok oldum fakat verdır her işte bir hayır dedim ve akşamdan beri gayet sakinim....

merhabalar bugün yine sinirlerimi alt üst eden ve ikinci defa yaşadığım arka cam sileceğinin sökülüp kayıplara karışması ve artı olarak bu defa hangi insan oğlu yada başka bir varlık sileceği alıp gitmekle kalmamış sileceğin bağlı olduğu plastik aksamıda kırmış gitmiş görünce şok oldum fakat verdır her işte bir hayır dedim ve akşamdan beri gayet sakinim....
diyecek söz bulamıyorum...:mad::mad::mad:

Geri