Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu şartlarda bu fiyatlar evet. Ancak normal ederi bu fiyatlara 2 - 3.000 daha eklersek olur. Özellikle 2009 Cosmo 38 - 40.000 aşağı olmaz. Satılır mı? Ama istenecek fiyatlar bunlar olur.

söyle ya canlanalim biraz bak sohbetler cogaldi ..bu arada belin yavas yavas düzeliyor degilmi senol..

Baya iyiyim artık. Neredeyse normale döndüm. Nazar değmesin.
Normal şartlarda evet ama şu anki durumda pek tutmuyor bu rakamlar. 1 ay kadar önce bir arkadaşım anlatmıştı tanıdığı birinin aracını satmak isterken söylenen fiyatları neredeyse dök yak demişler. Araç yaklaşık bir yaşında Nissan 4x4 pikap + ekstra donanımları. Sıfır alış fiyatı 60.000 TL. Biraz sıkışınca satmaya kalkıyor ve çabuk olsun diye galericilere fiyat soruyor. Verilen rakamlar 30 - 35.000 TL arası. Satmaktan vazgeçiyor sonra adam.

Son düzenleme:
araba hos ve güzel görünüyor fiyat hakkinda da arkadaslar muhakkat fikir verirler hayirlisi Allah kalbine göre versin..

teşekkürler emrah herkesin gönlüne göre versin.

Bu aracı bende incelemiştim. Tek acaba dedirten tarafı km si. Ama fiyatı 29.000 civarlarına inme imkanı olursa düşünülebilir. Normal bir binici iseniz ( Yılda 10 - 12.000 km ) size uzun süre hizmet eder. Genel olarak bakıldığında temiz ve bakımlı görünüyor. Ancak birde işin ehlileri tarfından incelenmesi gerek. Kaportacı ve mekanikçi bir yada iki tanıdığın değerlendirmesi alınmalı.

yenisiyle eskisiyle sınıfında tek mükemmel bir araç.. adı bile güzel..

seviyorum zafirayı yaw :D

Geri