Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok abi gözümden kaçmadı. benim dil alışkanlığı hep abi derim küçükte olsa büyükte. kusura bakma

fotorafını çekicem bi müsait olamadım tavana bağlı dvd markasını baktıktan sonra yazarım fotorafını çekeyim kenan cım her akşam 7 sonra müsaitim ne zaman istersen ben başakşehirde oturuyorum sana yakınım

yanlışı düzelteyim kenan kardeş özür şenol yazacaktım

Ayhan banada yakinmissin ortada bulussak hep beraber..:D:D

emrah kardeş dvd orjinal ekran açıldığında opel ablemi çıkıyor sorun dvd yerleştiriyosun hata yazısı çıkıyor ama geçen gün çalıştı ama 2 dakika cok problem değil ama ben biraz titizim kafam takılıyo

valla sıkı bi basmada 20 saatten aşşağı gelemem herhalde

ayhan abi senin dvd normal cd, mp3 çalıyor vs. çalıyor görüntülüleri mi göstermiyor. belki yazmışsındır ama konuyu tam anlayamadım. eğer sadece görüntü göstermiyorsa belki sürüş güvenliği kilidi vardır diyecektim

valla sıkı bi basmada 20 saatten aşşağı gelemem herhalde
uyku molasi yapmaz san, yollarda sakinse, gümrüklerde de uzun kuyruklar olmaz sa, 24 saatte gelirsin :D:D ama ortada bir yer derken sirbistanda bulusup birer kahve iceriz sonra sen yoluna ben yoluma :kop::kop:

emrah kardeş dvd orjinal ekran açıldığında opel ablemi çıkıyor sorun dvd yerleştiriyosun hata yazısı çıkıyor ama geçen gün çalıştı ama 2 dakika cok problem değil ama ben biraz titizim kafam takılıyo
belki kücük bir temizlige ihtiyaci vardir ama sen bir markasini ve resmini cek bakalim belki yardimci olabiliriz..

Geri