Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim eski bi teyp vardı arçelik,çok sık kullanmıyorduk ve cd taktığımda çok nadir çalışıyordu.

servise gitti tozlanmış kirlenmiş ve cd okuyan parça bozulmuş(?) değiştirdiler.bikaç sene çalıştı şimdi yine bozuk...

muhtemelen aynı problem... o yüzden her türlü servis sorunu çözebilir ama yapabilicek adamı bulmak sorun...

abi eğer elinden geliyorsa böyle işler sök götür bi servise değiştirsinler okuyucuyu...bence

bizim eski bi teyp vardı arçelik,çok sık kullanmıyorduk ve cd taktığımda çok nadir çalışıyordu.

servise gitti tozlanmış kirlenmiş ve cd okuyan parça bozulmuş(?) değiştirdiler.bikaç sene çalıştı şimdi yine bozuk...

muhtemelen aynı problem... o yüzden her türlü servis sorunu çözebilir ama yapabilicek adamı bulmak sorun...

abi eğer elinden geliyorsa böyle işler sök götür bi servise değiştirsinler okuyucuyu...bence
hangi servise götüreyim:D

Bu fiyata ben bile getirtmeyi düşünürüm. Ama bizim buradaki servisler montajı yapabilirlermi bilmem.

fiyatı süper kredikartı soruyo ama numara vermek sorun olur gibi geliyo

hangi fiyattan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama orda 40 euro gördüm eger öyle düsünüyorsaniz bu cihazlar öyle cok ucuz falan degiller.... en az 200 euro civaridir bunlar..ama ben yine de bir bakinim arastirim ama 40 euroya mümkün degil.ben koltuk basliklarina takilan iki monütörlü dvd yi bile 150 euroya aldim
9b29_1.JPG
su örnek bile 310 euro

Son düzenleme:
40 euro diyolar ama bilemiyorum altından bi çapan çıkabilir gibi

google DECKENMONITOR yazin bir bakin belki birseyler bulabilirsiniz.. mümkün degil simdi ben ebay dan baktim 150 eurodan basliyor ama en ucuz modelleri biraz iyi birseyler icin 250 nin üstüne cikmak lazim..

Geri