Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
insallah bir aksilik cikmadan muayene isini halledersin....... Ayhan sendeki dvd hangi türden bir resim koyarsan belki bir fikir verebiliriz, tavan da olanlardanmi, yoksa baslik arkasimi, yada teyipli olandanmi yazmamissin.

Sana da merhaba Murat. :-)
Muhtemelen DVD 70 Ayhan abinin ki. Yoksa el atardı tamirci arkadaşlar. Ama genede ayrıntı lazım. Bu arada müsait bir zamanı halen bekliyorum Ayhan abi. :-)

evet ayhan abi resim bekliyoruz senden... gözümüz gönlümüz açılsın biraz:)

inşallah sigorta falan gibi ufak bi sorundur DVD olayı

kenan o link teki cosmo nun 170 hp olmasinin mümkünati yok orijinal 150 hp beninkisi chip li de minimum 175 hp ya yanlis yazmislar yada sallamislar..bu arada senol dvd 70 hangisi oluyor ya hic duymadim hele zafi a larda hicmihic duymadim zaten zafi a larda dvd olayi ya tavana asma yada koltuk basliklarina uydurma var.. yanlis hatirliyor olma ihtimalim kücük te olsa var ama ayhanda tam bir aciklama yapmamiski en azinda tek bir foto yeterde artar bile..hi birde su var ben hicbir opel de orijinal dvd oynatan sistem görmedim .....

Son düzenleme:
arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. parcatireni.com da neden opel zafira ile ilgili şeçenek yok. opel in diğer bütün modelleri var.

DVD 70 i yanlış yazmışım. CD 70 e gitmiş aklım. DVD 90 olacak doğrusu. Araçlarda DVD 90 navigasyon dosyalarının dvd ye yazılmış olanlarını okuyor. DVD den film izlenemiyor.

Geri