Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaslar bir ricam olacak yakit degerlendirmesi yaparken 100 km ye 5-7-9 -11 .lt gibi hesap yaparsaniz bende anlarim, kuruslu lirali yaziyorsunuz.ben basliyorum hesap kitap isine, litre fiyati ne kadardi 154.000tl 52 litre 470 km ..falan iki saat kafa yoruyorum saka bir yana anladiniz siz beni,,:D:D:D

Burda bir litre benzinin fiyatı 2,90 TL ( 95 oktan kurşunsuz ) Euro olarak ( şu anki kurla ) 1,32 Euro. Bu hesapla 0,32 gibi bir rakam (şehir içi ) 100 km de 11 litreye geliyor. :-)
Havaların ısınmasını bekler oldum. Soğuk hava tüketimi ile arada yaklaşık ( ortalamada ) 1 litre fark oluyor. Yazın araç yeni olmasına rağmen 8,6 - 8,8 olan ortalamam 9,4 - 9,8 aralığından düşmüyor. ( Ağırlık şehir içinde )

Son düzenleme:
zafiracı arkadaşlar merhabalar :D

bir depoyla hemen hemen 650km gittim bu son 3 haftada...

ama okul merkeze 30 km o yüzden tamamı şehir içi sayılmaz... yani düz 600 diyelim :):)

8,5/100km

Son düzenleme:
zafiracı arkadaşlar merhabalar :D
merhaba murat sanada alalim bir zafira....senol ve kenan.bak simdi ölcüm degerleri ni anlamam hizlandi öteki türlü de kurus mevzusu anliyorumda önce hesap kitap ediyorum ama böyle olunca daha rahat kavrayiveriyorum..sagolasiniz..

merhaba murat sanada alalim bir zafira....senol ve kenan.bak simdi ölcüm degerleri ni anlamam hizlandi öteki türlü de kurus mevzusu anliyorumda önce hesap kitap ediyorum ama böyle olunca daha rahat kavrayiveriyorum..sagolasiniz..
:):););)

6.ve7. koltuklar için heryerde kullanılan bu malzemeden kesip paspas yaptım...biliyorsunuzki orjinalleri küçük ve bu yüzden inip binirken aracın kendi döşemesi kirleniyordu böyle bi çözüm ürettim.tavsiye ederim...
knn047es2.jpg

-ayrıca bu malzemeden bagaj içnde aldım ıslak birşey konduğunda sorun olmuyor...
-temizlemeside kolay...

güncellemek istedim.Belki aramıza yeni katılanlar için faydalı olur...
taa 15.sayfadan:) 15-12-2007, 23:05 de eklemişim

Son düzenleme:
iyi bir fikir aslinda buna benzer birsey bende yapacagim..

arkadaşlar benim arabada orjinal dvd var ama çalışmıyor tamirini yapıcak bi adres arıyorum bi kaç yere götürdüm ama çok karmaşık diye el atmıyor veya yenisini bulabilirmiyiz servise arattırdım onlarda bulmak zor dediler sipariş verelim diyolar ama ne zaman gelir bilinmez belki bilen duyan vardır

arkadaşlar merhaba bugün araç muayaneye gidicem insallah bi aksilik olmazda bunud a hallederiz eğer bi olumsuzluk olursa sizinle paylasırım

Geri