evet OPC hakkında bilgi ve resim istiyoruzz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet abi kafaya koydum nisanı bekliyorumhadi bakalim hayirlisi film yaptiracaksin galiba kenan..
malesef kilit motoru yanmış dediler değişmesi gerekiyormuş aradık sorduk fiyatı 180 civarında bide astra g kasanın kilit motorları aynıymış bi tane perte ayrılmış bulursam söküp takarım yada yaza kadar böye devam... şenol un dediği gibi manuel açma ve kapama yapıldığından dolayı olmuş olabilir diye düşünüyorum olsun her işte vardır bir hayır önemli olan bizlere bir şey olmasın....Alper ne yaptiniz merkezi kilit isini ..ablamlarin omega sindada olmustu hemde yaklasik 6.yil önce Türkiyede izinde idik elektrikciye gittik bizim arabaya doganin antep malini takti ve seneye bozulursa geldiginizde yenisini takarim dedi..biz o antep mali dogan merkezi kilitle arabayi 5 yil kullandik satarken bile hic bir sorun yoktu yani bilmiyorum ama bir arastik orijinali o zaman hesaplamistik 10 katindan daha pahaliydi..
kenan fazla koyu tonları tercih etme bence açık tonlar daha bir güzel gösteriyor arabayı ve film yapılırken de sakın kapı panzotlarını söktürme aklında olsun....bu arada jantlarda güzel olmuş ellerine sağlık...evet abi kafaya koydum nisanı bekliyorum![]()