Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kenan normal o bazen bende de oluyor ben ce calistirip hemen kalkaken oluyor birkac saniye sonra kalksam birsey yok ama simdiye kadar iki kez farkattim .. bu arada senol Allah kolaylik versin ama bluetoot ve twin audio isi cok zahmetli bizim nette bir arkadas astraya yapmaya calisiyor bitirdimi bilmiyorum onun adina bende arastirma yaptim bizim opel servisinde herseyi almis nasil tanitirim diye sormustu tech2 ile de tanitilma olmasi gerekiyormus ve türkiyede nasil olacagini serviste bilemiyormus bende her ikiside var bluetoot hadi bazen biraz uzun yol varsa gerekiyor ama twin audio yu yeminle 1 yildan belli kullanmadim insan istiyor tabi haklisinda gerekli birseymi o da sana kalmis..arabanin orijinal kalmasindan yanaysan bence uzak dur derim bu konuda sorularin olursa sana detayli yardimci olmaya calisirim..

Son düzenleme:
Twin audio konusunda bende pek kullanılmayacağı kanısındayım ama maliyeti pek fazla olmayacağı için ılımlı yanaşıyorum. ( Dışarıdan getirilince ) Bu işlere girmeden önce yazılım kısmının yapılabilirliğinden emin olucam ondan sonra işlemlere başlıcam. Forumdaki konuları bende takip etmiştim. İş yazılım kısmında kalmıştı. Sonra ne oldu bilmiyorum. Servistekilerle yapıp yapamayacaklarını konuşacağım. Eğer tamam yaparız derlerse 4 ay sonra aracın bakımı var o esnada yazılım işleminide yaptırırım. ( öncesinde takma işlemlerini yapmış olurum zaten )

ayriyetten kablolama iside var ve orijinalinde twin audio yu acinca arka kolonlar ses kesiyor en iyisi servisle görüs ve fikirlerini al daha saglikli olur..

twinaudio nedir

twin audio arka yolcu lar icin kulaklikla dinlenebilen bir sistem önde cd calarken bagimsiz olarak arka yolcular kulaklik araciligiyla radyo dinleyebiliyor yada tam tersi ön de radyo dinlerken arka kisimda oturanlar cd dinleyebiliyor..

şenol abi bu tis deki devreleri vs. şeyleri anlamak için detaylı teknik bilgiye sahip olmak gerekmezmi?

ve bildiğim kadarıyla ingilizce.

Devreler ( elektronik devre kartları ) için evet ama kablolar vs için pek gerekmez. Evet program ( opel tis ) ingilizce. Opel Epc daha inmediği için destelediği dillerde Tr varmı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu arada bugün Gebze deydim. Bizim dede ameliyat olmuştu onu ziyarete gitmiştik.

gecmıs olsun,,Allahtan acıl sıfalar diliyorum,,

Geri