Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
........................ Bir sürü şey yazılabilir kendileri için ama nediyeyim. Geçmiş olsun Buralp. Sinirlendim şimdi.

bununla gecmis olsun Alper ne diyelim insan oglu cig süt emmis derler ya .ne diyelim.. bu arada Senol infnity leri takip ediyorum araba icinde gayet güzel kolonlari var referance serisi alt kappa serisi üst model kismet havalar cok soguk zaten bu havalarda kapi ici sökmeyle ugrasmam ama havalar isininca yapacagiz bir seyler..hi unutmadan opel insigniya da da saund sistem olarak infinity kullaniyorlar tabi her modelde yok sadece opsiyonel olarak..

Son düzenleme:
merhabalar bugün yine sinirlerimi alt üst eden ve ikinci defa yaşadığım arka cam sileceğinin sökülüp kayıplara karışması ve artı olarak bu defa hangi insan oğlu yada başka bir varlık sileceği alıp gitmekle kalmamış sileceğin bağlı olduğu plastik aksamıda kırmış gitmiş görünce şok oldum fakat verdır her işte bir hayır dedim ve akşamdan beri gayet sakinim....

geçmiş olsun..... yaw ne hale geldik.... hırsızlık diz boyu..... nereye gidecek bunun sonu bilmiyorum.....

geçmiş olsun..... yaw ne hale geldik.... hırsızlık diz boyu..... nereye gidecek bunun sonu bilmiyorum.....
bunun adı hırsızlık değil sadece gıcıklık bence bu ikinci fakat bu sefer sağlam indirmiş aşağı bugün servisi aradım ellerinde yokmuş ve sadece 53 tl imiş ne kadar güzel dimi bu yoklukda bir bu eksikti ne diyelim insanlık yavaş yavaş dibe vuruyor bence ve son olarakda ne kadar dinden,sayıdan,sevgiden,insanlıktan..... uzaklaşırsak o kadar dibe batmaya mecburuz......

Kenan ıslık sesi derken? Islık sesine benzer bir ses duymadım. Maks. 5000 devir yaptım şu ana kadar ama genelde 3000 - 4000 devir aralığında kullanıyorum. Bir dikkatimi çeken 2600 - 3000 devir aralığında aracın biraz daha hırıltılı ve titreyerek çalıştığı. Bakım zamanı geldiğinde onuda söyleyeceğim. Bu arada bakım 15000 de ancak ben motor yağımı hep 10000 de değiştiririm. Geçenlerde motor yağının durumuna bir bakayım dedim. Baya koyulaşmış ve pürüzlenmiş. Bir türlü karar veremedim devam mı yoksa yağı değiştireyim mi diye. Büyük ihtimalle 15000 olmadan servise gideceğim 1 yıl dolduğu için. 3 ay kaldı. 2-3000 km sonra yekrar yağ değiştirmek istemem.

arkadaşlar inşallah +1 oluyorsunuz.sonunda karar verdim pazar günü zafiramı almaya gidiyorum. 2007 cosmo. gelince resimleri koyarım. istanbul ve kocaeli ni vazgeçtim. daha uygun fiyata yakınımda buldum. hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için.

Hadi hayırlı olsun. Bekliyoruz.

hadi hayirlisi yarin pazar aksamina resimleri bekliyoruz..

hayırlı uğurlu olsun merakla bekliyoruz yeni arkadaşımızı....

Kenan ıslık sesi derken? Islık sesine benzer bir ses duymadım. Maks. 5000 devir yaptım şu ana kadar ama genelde 3000 - 4000 devir aralığında kullanıyorum. Bir dikkatimi çeken 2600 - 3000 devir aralığında aracın biraz daha hırıltılı ve titreyerek çalıştığı. Bakım zamanı geldiğinde onuda söyleyeceğim. Bu arada bakım 15000 de ancak ben motor yağımı hep 10000 de değiştiririm. Geçenlerde motor yağının durumuna bir bakayım dedim. Baya koyulaşmış ve pürüzlenmiş. Bir türlü karar veremedim devam mı yoksa yağı değiştireyim mi diye. Büyük ihtimalle 15000 olmadan servise gideceğim 1 yıl dolduğu için. 3 ay kaldı. 2-3000 km sonra yekrar yağ değiştirmek istemem.
abi sabit 90 civarı giderken,2000-2500 arasında geliyor.ince bi ıslık sesi gibi. filtreden dediler ama filtre değişti aynı ses galiyor hala.Çok dikkatli dinleyince geliyor zaten.Ben 2 sene önce bir gece yolculuğunda farkettim...

Yeni Zafiramız hayırlı olsunnn...;)

Geri