megan 1 aracım var satıp saha uzun yola uygun bir arac almak istiyordum 8 aylık bir bebeğim var o yüzden bagaj önemli benim için
bir arkadasım da zafira 2000 model 1.8 comfort var takas düşünüyoruz hoşuma da gitti geniş yola hakimsiniz bagaj koltuklar yatınca pikap gibi oluyor tamda istediğim gibi fakat model yılı beni düşündüruyor araç 190 binde hadi bende 100 bin yaptım olacak 300 bin falan yani 5 sene sonra o arabayı satabilirmiyim o halde
2. secenekde meriva, zafira kadar geniş olmasa da modelli olacak parça fiyatlarına baktım megan 1 gibi fiyatları aşağı yukarı
meriva dan da eniştem de var bagaj hariç memnun
velhasıl ya bagaj diye ileride nispeten satma sorunu yaşayacağım zafira mı
yoksam modelli diye meriva siz olsanız ne yapardınız
(gönlümde zafira dan yana
)
bir arkadasım da zafira 2000 model 1.8 comfort var takas düşünüyoruz hoşuma da gitti geniş yola hakimsiniz bagaj koltuklar yatınca pikap gibi oluyor tamda istediğim gibi fakat model yılı beni düşündüruyor araç 190 binde hadi bende 100 bin yaptım olacak 300 bin falan yani 5 sene sonra o arabayı satabilirmiyim o halde
2. secenekde meriva, zafira kadar geniş olmasa da modelli olacak parça fiyatlarına baktım megan 1 gibi fiyatları aşağı yukarı
meriva dan da eniştem de var bagaj hariç memnun
velhasıl ya bagaj diye ileride nispeten satma sorunu yaşayacağım zafira mı
yoksam modelli diye meriva siz olsanız ne yapardınız
(gönlümde zafira dan yana