Opel Merakınız Ne Zaman Başladı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GTi.OnuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şahin almaya giderken sw astra aldık geldik:D araba satıldı ve hala 94 model astrayı arıyorum..

peder vectra v6 yı alınca :D :D :D Şu anda benm oldu,ne mutlu bana :D :D :D

83 model asconamız vardı yepyeni babamın nar çiçeği kırmızısı ve tavanı vinil siyahla kaplıydı,gece arabanın anahtarını komidinin üstünden alıp aşağıya iner arabanın içine oturur kullanıyor gibi yapar arka koltukta uyurdum.Almanya!dan gelen tanıdıkların manda kasasının önünde nişangah gibi duran mercedes logusundan çok ön ızgaradaki opel armasını daha çok severdim.

Eski aracımı satınca arabasız kaldık araba araştırmaya başladık golf un 2. eli pahalı olunca zaten bende 1-2 senedr kasasına bayıldığım için 1 astra merakı vardı donanım ve kasa olarak beyendiğim içn fiyatıda uygun olunca aldık şuan memnun sayılırım :)

ben o zamanlar passat hastasıydım babama aldırmaya uğraşıyodum çok yakın bi aile dostumuzun asrta g si vardı onu aldık ondan sonra bende corsa c aldım

Ewet Dewam Edelim Günceli ... Herkez Döksün İçini :)

97 senesinde astra f ile başladı ...

97 yılında babamın bembeyaz 0 km vectra almasıyla başladı

babama sırket 2002 yılında 2001 model combo tour vermesı ıle basladı ıstanbuldan ankaraya 1350 kılo agırlıgı tık demeden getırmıstı nerdeyse arabanın camurlugu lastıge surtecektı hıc unutmam ustunde o kadar agırlıkla 185 vurmustu, kar kıs demeden tam 90000 km ıstanbul ankara yapmıstı kısın bı kere bıle zıncır takmadık ıstanbula gıderken, o arabadan sonra opele olan ılgım arttı:D

Babanım 90'ların başınde Opel Türkiye'de çalışmasıyla başladı banttan inen Vectra'ları görünce arttı 98'de aldığımız astra f gls ile büyüdü ve amcamın Astra g edition alması üzerine babamı ikna ettim ve astra g aldık ama 1.4 olduğu için babamı tatmin etmedi sonra sattık ve 01' elegance astra g aldık sonrada 07'de şimdi kullandığımız Corsa'yı aldık kendimi bildim bileli Opel'le hayranlığım var.

Geri