Opel Merakınız Ne Zaman Başladı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GTi.OnuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2000 yılı mayıs ayında aldık 98 vectra gl, o günden sonra hala vectra a binmekteyiz memnunuz :)

18 geldıgımde bı dane beyaz e36 kaşa bmw bulmuşdum babam onu alcakdı.
Gazedede bı ılan gormuş gıdmış arabayı gorup hemen almış.
Opel vecdra 2.5 v6
arabaya bındıkden şonra buyulendım bmwymış falan boş geldı bana .
Ondan şonra aracı perd eddım 2 dane daha vecdra aldık şonra aşdra gşı aldık şımdıde megane coupe:D
Inşallah yakında zamanda yıne bı 2.5 v6 alıcam demızını bulurşam kacırmıycam:)

Opel küçüklüğümden beri hep hoşuma giden beğendim bir marka idi,buna 2001 senesinde amcamın Avusturya'dan Kadett GSİ ile gelmesinide eklersek, aklım hayalim durmuştu bu nasıl bir makine diye ogün bugündür Opel bilhassa Kadett GSİ hayranlığım inanılmaz bir boyut kazandı :) Yavuz abinin KDS ye fena merak sarmıştım hala daha öyle..elbet birgün sahibi olacam :) Kadett GSİ otomotiv tarihinde bir efsanedir..

Son düzenleme:
Bi gün Ataşehir Palladium'un önünden geçiyorum 320 ile.. bir anda bi Vın Vınnnn sesi peydah oldu:D aklıma direk pejo yada golf geldi dikizden baktım kim geliyor diye.. o geliyordu.. hiç görmemiştim çünkü konyada yoktu ve ilk kez görüyordum.. GTC'ye hayran kaldım. Kafaya koydum bu arabayı alıcam diye. İnanılmaz bir duruşu vardı. O gün opelle tanıştım bende. Çok geçmedende ejderimle takılmaya başladık:D

Son düzenleme:
Şartlar küçük araba gerektirdi. Yoksa koldan vitesli 3 sıra koltuklu Peugeot 504' ümüzü satmak kesinlikle aklımızın ucundan geçmezdi. Ustalar çok kızmıştı bize.

tam bir yıl önce astra'yı almamızla başladı...

Geri