Opel Merakınız Ne Zaman Başladı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GTi.OnuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim 2001 den beri ehliyeti ilk aldığımdan itibari ile başladı.
devamlı yollarda görürdüm.
2007 senesinde astra h aldım
2009 senesinde ötv indirim ile yeniledim

benimki tamamen tesaduf gecen sene agustos ayında elimde 7 bin lira para var yana yana kartal almayı dusunurken ve ararken adamın biri sıkıştığı için opel astra g statıon wagonu 10 binlita ya satılığa çıkartmış ama arabada sunroof hariç her şey var bende dedimki alım satım hariç elimde kalan butun parayı sana nakit olarak vereyim geri kalanına senet yapalım dedi adam öyle sıkışmışki olur dedi 6 bin lira peşin 10 tane 400 liradan senet yaptık aldım arabayı tamamen kısmet

Benim hikayem şöyle.Köydeyim sene 1996 yanımdan beyaz bir opel sessizce geçti rolantide.O sene uzay kasa yeni çıkmış.Ben hayran oldum.Aynaları ve aracın dış görünüşü hatta herşeyi büyülemişti beni.Yolun kenarında beklerdim o arabayı görmek için.Fısır fısır geçerdi yanımdan.Büyüyünce bundan alacam dedim.Babam her araba alışında opel almasını istedim ama o yerli araçlara takmış durumdaydı.Hiç ailecek opelimiz olmadı.Ancak babama nihayet wv t5 130hp vip aldırdım.Şimdi avrupa arabanın ne demek olduğunu o da biliyor.Eski arabamı satacağımı ve vectra alacağımı söyledim babama.İstediğini al oğlum dedi ve hayallerime kavuştum Allaha şükür.Arabama aşığım.

Vectra B'ye ilk bindiğim günden beri Opel'i takip ederim.

2001 yılında komşumuzun Opel astra sedan almasıyla başlamıştı ne kadar renault aracım olsada Astra h kasalara karşı bir zaafım var

Dayımın 2005 yılınca Corsa C almasıyla başladı.Opel markası bana göre ihtişamlı bir marka geliyordu.Bir gün Opel sahibi olacağım aklımın ucundan geçmiyordu fakat Astra H sahibiyiz.Kesinlikle memnunum.İnşallah ilerki yıllarda aracı değiştireceğimiz zana yine Opel almayı düşünüyorum.

Konu İyiki Açıldı Herkez İçini Dökmüş Maşallah PüPüPü :)

opel vectranın aynaları sayesinde opeli sevdim.
çok hoş gelirdi aynaları hala da güzel bence...
opel ile kalabalık ailem için ideal olan comboyu tanıyınca tanıştım...

bizim ilk arabamız 66 opel record du.makaslı ve yandan vites.göstergelerinde renkli şerid vardı bayılırdım o arabamıza.benim ilk aşkım record dur. akabinde bende 97 vectra-94 astra gsi-95 tigra ve son arabam 2006 astra g aldım...

işte benim ilk aşkım (hanım allah dan siteye üye değil)

Opel_Rekord_gross.jpg
10_1959_opelrecordolympia_.jpg

opel_rekord_p1.jpg
Opel_Rekord_P2_1700%20_Coupe_3.JPG
Opel-Rekord-1700.jpg

Son düzenleme:
vectra b2 yi yabancı dergide gördüğümde 99 başıydı glb

Geri