opel kullanan kişi sinirlimidir?

"Dinamit gibiyim'' tipi trafik sıkışıklığını hiç sevmez. Bu
durumlarda bir tankla önündeki tüm otomobillerin üzerinden geçip yoluna devam etmek ister. Bu tipler, birilerini küfür
ederek, kornaya basarak, veya başkalarına el, kol hareketi
yaparak yumuşatmaya çalışırlar.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]"Dinamit gibiyim'' tipi çoğunlukla BMW ve Opel kullanıyor.
Ford ve VW ona uygun bir marka değil. Kaza oranı sadece
ortalama ve kaza durumunda çoğunlukla o suçlu.
[/FONT]

kim neye göre yazar bunları ben hiç anlamamısımdır, ne acayip insanlar var ya .

valla bence o araba ile alakalı birşey değil bazen çok sakin bazende çok sinirli olabilir herkez bu araba içindede olur dışarıdada olur

bende araçlara göre kişilik tanımlamasına inanan biriyim ama sakin ve iyimserimde opel demek tehlike demekmi şimdi.

bu yorumu yapanı bi yakalarsam varyaa vay haline :mad: :)

Sıkışık trafikten nefret ederim ama kalkıp da milletle papaz olmam durduk yere ...

Ben corsayı aldığımdan beri bakanlara çok pis dalıyorum arabadan olsa gerek :):):):)

Bu durumdan hiç memnun değilim ama ben arabaya binince çok sinirli oluyorum.Bşkalarının yaptığı en ufak bi hata bile gözüme batıyo.O nedenle sürekli birileriyle papazz oluyorummm:)

Ben de iş stresi falan sanıyodum opeldenmiş demek
böylece amblemdeki şimşek figürünün neyi temsil ettiğini anladık :D
kızdırmayın vurduğu yerde şimşek çakar :D

daha önceki opel corsa reklamlarında, öndeki corsa dan 5 tane YARMA iniyordu
.bunun da konu ile alakası olabilirmi acaba ? :D

amblemdeki şimşek figürünün neyi temsil ettiğini anladık :D
kızdırmayın vurduğu yerde şimşek çakar :D

:) :rock :)

yok abi ne siniri minirri o kadar rahatım ki açarım slow bi şarkı sağdan sağdan süzüle süzüle giderim gözlerin bana dönmesi ayrı bi keyif zatennn off offf.süper oluyor iyiki siyah corsa almışım

Geri