opel corsa d difüzör

Selam dostum,

Aynısını ben cumartesi günü taktırdım. Şahsen işçilikten memnun kaldım. Ancak egsozu büktürmek gerekti. Egsozdan çıkan duman difüzörün içine doğru gideceği için is izi olması veya ısınma durumunda erime, yanma olabileceği ihtimali üzerine yaptırdım.

ntoc.jpg

ben öyle bir parça almak yerine difizör görüntüsü vermek için tamponun alt kısmını griye boyadım tercihen kaplamada yapılabilir. Sonrada egsoz çıkışını cift yaptırdım hoş bir görüntü yakaladığıma inanıyorum.

bence güzel olmus on tarafı cekermısın resmını

ntoc.jpg

ben öyle bir parça almak yerine difizör görüntüsü vermek için tamponun alt kısmını griye boyadım tercihen kaplamada yapılabilir. Sonrada egsoz çıkışını cift yaptırdım hoş bir görüntü yakaladığıma inanıyorum.

aynı işlemi ben de yaptırdım tek farkı gümüş rengi araca mat siyah kaplama ve egzoz ucu:)

aynı işlemi ben de yaptırdım tek farkı gümüş rengi araca mat siyah kaplama ve egzoz ucu:)

Sizinkinin fotosunuda bekliyoruz ozaman hayirli olsun eminimki guzel bir gorunum olmustur :) ben egsoz ucunun farkli olmasi icin cift yaptm bekledigimdende hos bir sonuc aldigimi dusunuyorm

Sizinkinin fotosunuda bekliyoruz ozaman hayirli olsun eminimki guzel bir gorunum olmustur :) ben egsoz ucunun farkli olmasi icin cift yaptm bekledigimdende hos bir sonuc aldigimi dusunuyorm

yeni konu actım :) ayrıca başarılı bi çalışma olmuş, farklılık yaratmış

http://www.opelim.net/forums/corsa-tuning/103666-corsa-d-ufak-ufak-basladik.html

Geri