Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Merhaba arıza kodu olmadan bilemeyiz aracınız 2025 model anladığım kadarıyla mutlaka sevise götürünMerhaba arkadaslar araci mi yeni aldim anca ara ara böyle bir hata veriyor sonra daha cikmiyor ama ara ara çıkıyor çözümü nedir
Bu uyarının ara ara çıkıp sonra kaybolması, muhtemelen geçici bir elektriksel/elektronik temas problemi veya şanzıman kontrol modülüne (TCM) bağlı bir yazılım/iletişim kesintisi olduğunu düşündürüyor. Ancak bu durum görmezden gelinecek bir şey değil. Aşağıda adım adım muhtemel nedenleri ve ne yapılabileceğini özetliyorum:Merhaba arkadaslar araci mi yeni aldim anca ara ara böyle bir hata veriyor sonra daha cikmiyor ama ara ara çıkıyor çözümü nedir
Yok ara ara yapiyor yine simdide farkli bir sorun denk geldi start-stop manuel kapatmama rahmen kendi kendine aktive oluyor surus esnasindaSorun çözüldü mü sonrasında aynı araç bende de var be aynı sorunu yaşıyorum aldığımdan beri serviste de çözülmedi
Hayır öyle sorunları yok sadece uyarı veriyor ama serviste de çözülmüyor hallettik diyorlar aynı devam ediyoraraç sürüş esnasında anormallik var mı? vitesi geç atma kararsız kalma vb gibi.
Uyarı ara ara çıkıyorsa muhtemel ve en yüksek ihtimal yazılımsal bir durum olabilir, Yetkili serviste şanzıman yazılım güncellemesi (reflash) yaptırabilirsiniz.Merhaba arkadaslar araci mi yeni aldim anca ara ara böyle bir hata veriyor sonra daha cikmiyor ama ara ara çıkıyor çözümü nedir