Opel Astra Sedan mı? Skoda Süper B mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya ibrahim bey dsg'deki sorunlar çok fena boyutlarda. tamam eletrik aksamı falan olsa bir şekilde hallolur ama şanzımansa birde dsg ise yaydınız bir arızasında...

1.4 TSI SuperB'nin LPG işi nasıl olur? Ya da olur mu?

Ben dün gidip lpg işini araştırdım vialle lpdi diye bir sistem var adam çok net konuştu %50 tasarrufa garanti verdi hatta %5 performansın artacak dedi arabayı artık deşmiyoruz dedi orijinal enjektörleri kullanılıyormuş %100 lpg ile çalışıyormuş vs. 4 arabaya takmışlar tlflarını aldım taktıranların içlerinden biriside süper b idi adamla gidip direk yüzyüze konuştum adam çok memnun şimdi 100 kmrede 0,25 kuruş yakıyor dedi, çekişinde artış var ben öyle hissediyorum dedi 4 aydır kullanıyormuş arabanın yeni tadına vardık diyede şaka yaptı. Bana da mantıklı geldi sonuçta pistona eğer sıvı lpg yi aktarıyorsa bildiğimiz gibi sıvı lpg elimize dökülse donar çok soğuktur. pistona da gidince hem enjektörü hemde pistonu soğutacağından motorda daha güçlü bir patlama meydana getirecektir. Buda hem güç artışı hemde ekonomi demektir hala araştırıyorum bilgisi olan varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim.

Son düzenleme:
tabıkı superb

Geri