opel astra j arka difizör ???????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murfel35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murfel35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar    Opel astra j arka difizör  aldım  internetten  ürün geldi ama  nasıl takacaz bunu ?? :D adamlar birebir uyumlu dedi. bi  difizöre bakıyorum bi  arabaya bakıyorum hiç olacakmış gibi gelmiyor :(
difizör  taktıran arkdaşlar bilir  arka  tamponda siyah  olan parça sökülüyor mu ? yoksa onun  üstünemi yapıştırılıyor bilginiz varmıdır ?
angelll angelll angelll angelll

Ynt: opel astra j arka difizör ???????

benım bıldıgım o dedıgınız sıyah parca sokulecek sonra sızın aldıgınız parca monte edılıcek .herhangıbır  opel servısınden detaylı bılgı alabılırsınız .

thnxx thnxx

siyah parçacının sökülmasine gerek yok üzerine silikon yaprdımı ile yapıltırılıyor ama bunun için uzaman birilerinden yardım almanızı öneririm

ben de siyah olan parçanın çıkacağını biliyorum ama  REİS38 hocamın da dediği gibi sana yi de işi bilen biri ile takmak çok daha rahat olacaktır.

Ben siyah parçayı söktürmüştüm. Basitçe çıkıyor çıtçıtları var iki yerden. Taktırdığım difüzöründe aynı şekilde çıtçıtları vardı kolayca monte edilmişti.

murfel35 link' Alıntı:
merhabalar     Opel astra j arka difizör  aldım  internetten  ürün geldi ama  nasıl takacaz bunu ?? :D adamlar birebir uyumlu dedi. bi  difizöre bakıyorum bi  arabaya bakıyorum hiç olacakmış gibi gelmiyor :(
difizör  taktıran arkdaşlar bilir   arka  tamponda siyah  olan parça sökülüyor mu ? yoksa onun  üstünemi yapıştırılıyor bilginiz varmıdır ?
angelll angelll angelll angelll

Aynını bende düşünmüştüm fotoğraflara bakınca :D

Arkadaşlar bende resimdeki gibi aynı tip ve renk difizör taktırmak istiyorum, sanırım Odak Dynamics'de yapılabilir. Sizce bu tarz nasıl ve fiyat konusunda yaklaşık bir bilgi alabilir miyim ?

Resim yükleyemedim arkadaşlar, beceriksizliğin de bu kadarı

qmvV35.jpg

Başardım arkadaşlar

Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.

Geri