Opel astra gsi yardım

ırmscher1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracıma remork cekme demiri takmak istiyorum yanlız bu ceki demirini takabilmem için proje çiziminde bizden astra gsi ın teknik belgesi istenmekte bunu temin edebilmem için yardım istiyorum

aracıma remork cekme demiri takmak istiyorum yanlız bu ceki demirini takabilmem için proje çiziminde bizden astra gsi ın teknik belgesi istenmekte bunu temin edebilmem için yardım istiyorum

teknık belge dedıgın nedır ?

kullanma kılavuzu vs ise bende hepsi her sayfası mevcut ödünç veririm sana ;)

teknık belge dedıgın nedır ?

kullanma kılavuzu vs ise bende hepsi her sayfası mevcut ödünç veririm sana ;)
erayım yok o degil ya ondan bende de varda bu benım ıstedıgım GM firmasinn sanayii bakanligindan almis oldugu resmi onay belgesi bu belge bu aracın ıste cekebılecegı max yük ve max remork agırlıgı vs vs işte bu belgede arabayı 0 alırken verılırmıs malesef seneler gectıgı ıcın oyle bır belge kalmamıs tabı bızım arabada

erayım yok o degil ya ondan bende de varda bu benım ıstedıgım GM firmasinn sanayii bakanligindan almis oldugu resmi onay belgesi bu belge bu aracın ıste cekebılecegı max yük ve max remork agırlıgı vs vs işte bu belgede arabayı 0 alırken verılırmıs malesef seneler gectıgı ıcın oyle bır belge kalmamıs tabı bızım arabada

oda kolay ;) haber veririm sana

arkadaşlar koca sitede yokmu bu sorunumun yardımını bilen

img001es8.jpg

bunun gsi için olanı heralde.mutlaka vardır birilerinde inş.bulursunuz.

img001es8.jpg

bunun gsi için olanı heralde.mutlaka vardır birilerinde inş.bulursunuz.
işte belge bu belge ama astra için olanı lazım bunun teşekkür ederim

Geri