opel astra g yakıt dolum sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brathard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abiler dediğiniz parçayı da denedik hatta o parçanın kablolarına hava üfleyelim belki tıkalıdır dedik parçanın içindeki bilya bile yerinden fırladı :D sonra o parçayı kestik bilyayı yerine taktık yeniden silikonla yapıştırdık ne dandik sorun bu yaf anlamadım :( ne yapmam gerekiyor denemedik şey kalmadı :( bu arada semia ventil heralde araba çalışınca devreye giriyor olması gerekir hatta bende şüpelendim arabayı çalışır durumda da doldurduk sonuç aynı :(

Son düzenleme:
:(

Beyler sabah tamircimle birlikte düşündük taşındık (1 saat düşündük:maden:) hava çıkış hortumuyla karbonfiltresinin hortumunu t boruyla birbirine bagladık hava çıkış yerine taktık bunu yapmamızın sebebi depo dolum yerinden havayı bastık hava tahliye yerinden hava çıkışı var güzel karbonun kablosuna baktık ondanda var ama az zorluyarak çıkıyordu siboplu olduğundan belki ondandır diye onuda hava çıkış yerine bağladık sevinçle petrole yanaştım fulle ağa en hızlısından dedim adam bi bastı sonuç aynı tak tuk ata ata 20 milyonluk aldık :( 3 tane opel servisine telefon açtım hepsinin dediği benzin dolum borusunu değiştireceksin sorun onda dedi, anlamadığım konu bu dolum hortumunda extradan ne var boş bi boru değilmi tıkalıda değil içinde bilmediğim birşeylermi var yoksa :rolleyes: değiştirmesine değiştirecemde altı üstü lastik parçasına 250 tl istiyorlar ondanda geçtim değiştirince sorunumun devam etmesinden korkuyorum düşüncesi olan varmı bu konuda ?

araban benzin zammını protesto ediyor bence kendi dilince... :)

valla aklımada gelmiyor değil :maden::maden::maden::maden: hani millet ekmek bulamıyor yemeye hesabı bizimkide benzin bulmuş almıyor :D sorunun cevabını bekliyorum beyler yardım edinnn :(

valla hocam bu sorunun cevabı bende yok .
ama illa bi bilen çıkacaktır.forum ustalarına mesaj da atabilirsin...

................ değiştirmesine değiştirecemde altı üstü lastik parçasına 250 tl istiyorlar ondanda geçtim değiştirince sorunumun devam etmesinden korkuyorum düşüncesi olan varmı bu konuda ?
Altı üstü plastik parça diye hor gördüğün o boruya 250 TL isteniyorsa mutlaka bir takım özellikleri var demektir :). Çıkmacıdan veya tanıdık başka bir arkadaşının arabasından ilgili parça emanet alınarak bir deneme yapılabilir.

valla dostum tanıdık bulsam arabada denenmedik yer kalmıcak zaten sorun küpü maşallah nazar değmesin :D demek istediğim 3 serviste aynı telden çaldılar kulak versem mi vermesemmi eğer içinde bilmediğim bir parça felan varsa değiştireceğim ama boş bir borudan ibaret geldi bana :confused:

dostum biraz kaba oldu beya...:(
abi desek mi :confused:

:D yok ben onu genel manada söyledim yaşına bakmadım abi diyem farketmez :rolleyes:

adam editör la editör ...:)
geçen beni bi edit etti o zaman anladım ben işin rengini artık daha usluyum yaramazlıkta yapmıyorum .. .:)

Son düzenleme:
Geri