Opel Astra Classic III Ön Cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06Berkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olmaz KARDEŞ git çizdir mahalle camcıları bile çizer.bende ortadan Aşağıya kadar var.yağmur sensörlü takacaksanız fiyat sorarsanız sevinirim.

Gittigim zaman fiyatını sorarım.. Eger bir camciya denk gelirsek artik cizdiririz..

Gittigim zaman fiyatını sorarım.. Eger bir camciya denk gelirsek artik cizdiririz..

Ufak bir çizik ise hemen çizik attırıp devam edin cam Değişimi zahmetli iş hele yağmurlu zamanda hiç uğraşmayın.bi darbede anında genişler çatlak.

Cevabınız için teşekkür ederim..

Hocam madem kaskon var, neden camın ucunu çizdirma gibi enteresan yöntemlere başvuruyorsun. Kendi başıma geleni anlatayım; aracım Astra H sedan, yılbaşından sonra ön camım ortasına kadar çatladı. Kaskom anlaşmalı camcıya yönlendirdi. Ben de ilk iş yetkili servisi aradım, servis sensörlü ön cam için 980 TL + 80 TL işçilik fiyatı verdi. Kasko poliçesine göre 200 TL'den az olmamak üze %20'sini benim karşılamam gerekiyordu. Yani 200 TL cam, 80 TL işçilik toplam 300 TL orjinal camın bana maliyeti.
Ben de olimpia'yı aradım, Ostim'de lojistik merkezi var, gidip orada taktırdım. Sensörlü cam, şase numarası yeri de orjinal cam ile aynı. Sonrasında çok yağmur yağdı Ankara'da, sensörde hiç sorun yaşamadım, gayet güzel çalışıyor. Kuruş ödemedim, kaskom da bozulmadı.
Gerek yok mahalle arası camcılarla vs uğraşmaya.

Yeni kaskonun tarihi yaklaştığı için şu anda öylece duruyor.. Yeni kaskoyu daha full yaptırıp camı yetkili serviste değiştirmeyi düşünüyoruz..

Sonucu paylasmak isterim. Camı degistirdik. Resmen aracin goruntusu degisti. On gorus acildi..

Geri