Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dinojasie link' Alıntı:opelin en cok sevdigim tarafı asıl önemli olan güvenlik öğelerinin tüm donanımlarda standart sunulması( esp, abs, edc, hava yastıkları, katlanabilir pedallar vs. vs .vs)
enjoydan cosmoya güvenle sürebilecek araçlar
dinojasie link' Alıntı:opelin en cok sevdigim tarafı asıl önemli olan güvenlik öğelerinin tüm donanımlarda standart sunulması( esp, abs, edc, hava yastıkları, katlanabilir pedallar vs. vs .vs)
enjoydan cosmoya güvenle sürebilecek araçlar
böyle salaklara deli oluyorum yahu utanmadan sıkılmadan yalan söylüyorlar çekiçççTolga KARACA link' Alıntı:Önceki aracım full donanımlı Focus ta bunların birçoğu yoktu ve aracı Esp li satın alabilmek için aylarca beklemek gerekiyordu, bayilerin mazeretiyse "bu araçta esp ye hiç gerek yok" tu!!![]()
böyle salaklara deli oluyorum yahu utanmadan sıkılmadan yalan söylüyorlar çekiçççhllb link' Alıntı:[quote author=Tolga KARACA link=topic=2239.msg47219#msg47219 date=1316478356]
Önceki aracım full donanımlı Focus ta bunların birçoğu yoktu ve aracı Esp li satın alabilmek için aylarca beklemek gerekiyordu, bayilerin mazeretiyse "bu araçta esp ye hiç gerek yok" tu!!![]()
hayırlı olsunHaKaN link' Alıntı:[quote author=alper link=topic=2239.msg47050#msg47050 date=1316366305]
arkadaşlar dün sonunda aracıma kavuştum astra sport 1.4 turbo aldım navigasyonlu olanından çok güzel bir araç baktıkça tekrar tekrar aşık oluyorum allah olmayanlarada nasip etsin inşallah byee byee