Opel araclardaki cd 30 /cd30 mp3 calarlarin gizli menusu (test menu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alper-PD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bir sitede buldum gerçekten çok hoşuma gitti. Özellikle hız göstergesi ve yakıt göstergeleri çok işe yarayabilir. Sizinle paylaşmak istedim.

CD30 Test Menu

Ayrıntılı Bilgi

Son düzenleme:
menüyü ayrıntılı açıklamışsınız,teşekkürler

özellikle akü voltajının burdan okunabilmesi çok iyi,
ben sistemi biliyordum fakat rampadaki benzin basıncını göremedim
bilginiz varmı hangi ekranda çıkıyor,çözemediğiniz ekranlardan biri enjeksiyon rampası yakıt basıncımı acaba?

evet arkadasimiz guzel (c)alinti yapmis. kendisini tebrik ediyorum

bizim araçlarda da cd30 mp3 var ama radyo üzerinde bc tuşu yok peki ben nasıl kullana bilirim?

saatin ordaki düğmelerin işe yarıycağı hiç aklıma gelmemişti.. yarın bayram namazından sonra hemen deniyorum :p

nerde bu menü nasil cikiyo yazarmisiniz

ben settings tuşuna basılı tuttum, dııt die ses geldi, sonra saatin ordaki düğmelere bastıkça ekrana geliyo bişeyler..

astrada bc tuşu diyodu galiba yani önce settings ' e basılı tutun sonra bc tuşuna bastıkça bişeyler gelcek ekrana, mesaj başındaki linkleri inceleyin..

Aracım Corsa D 2007 model.Şimdi denedim.Önce beceremedim.Settings e bastım fader çıktı sonra tekrar basıp basılı tuttum balance yazdı ama olmadı.Daha sonra başa döndüm tekrar bastım fader çıktı,tekrar basmak için biraz bekledim fader ekranı kaybolunca tekrar basıp basılı tuttum dıt sesi geldi ve digital ekranın alt tuşuyla menüye girebildim.Galiba astrlardaki ekranda bir veri alt alta iki sıra olarak görünüyor ama corsa da önce ne olduğu sonraki ekranda ise değeri çıkıyor.
1.EKRAN-HARDWARE YANİ DONANIMA AİT TARİH
dsc00418x.jpg

2.EKRAN
dsc00419u.jpg

3.EKRAN-SOFTWARE YANİ YAZILIMIN YAPILDIĞI TARİH
dsc00420y.jpg

4.EKRAN
dsc00421u.jpg

5.EKRAN-Bu verinin anlamı ne?
dsc00422t.jpg

6.EKRAN-Bu da belirsiz
dsc00423o.jpg

7.EKRAN-Belirsiz
dsc00424qv.jpg

8.EKRAN-Belirsiz
dsc00425g.jpg

9.EKRAN-DİMMER
dsc00426o.jpg

10.EKRAN
dsc00427tb.jpg

11.EKRAN-NEYİN DERECESİ?LCD EKRANIN DİYECEĞİM AMA NE GEREK VAR DİYE SORASI GELİYOR İNSANIN.Bu yüzden başka bir şey olabilir mi diye düşünüyorum
dsc00428a.jpg

12.EKRAN-AKÜ VOLTAJI
dsc00429c.jpg

13.EKRAN
dsc00430u.jpg

14.EKRAN
dsc00431w.jpg

Son düzenleme:
10 ekranda görünen veriler farlar kapalıykenki veriler.Yani aşağıdaki gibi.Ancak farkları açınca değişiyor.En sağdaki veri değişken.
Corsa D bilgi ekranında bir önceki ekranın ne olduğunu bir sonrakininse onun değerini verdiğini düşünürsek bu veriler dimmer ile ilgili .Zaten iç ışık ayarlarıyla oynadıkca değerler değişiyor.Araç çalışmıyorken Dimmer:none diyor araç çalışınca dimmer:V konumuna geliyor.

FARLAR KAPALIYKEN
dsc00432o.jpg

FARLAR AÇIKKEN
dsc00433nc.jpg

Son düzenleme:
Geri