Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kültablası devamlı açık. kapatacağım zaman tekrar açılıyor.yenisini sordum uçuk rakam diyorlar. 2000 model opel vectra cdx , küllük olan kısım ahşap olduğu için. hiç tamir ettiren oldumu?
Ben de aldığımda öyleydi yanında gaz göstergesi var gösterge takılırken tırnağı kırılmış olabilir dediler tamir de ettirmedim sert kağıt parçası sıkıştırarak tamamen kapalı şekilde iptal ettim açmıyorum ve kullanmıyorum.
ben tamir ettim. sol ve yandaki kapakları söktüğünüzde altında vidalar var. sigara ısıtıcının olduğu üçgenlerden bahsediyorum. küllüğün sol ve sağ yanı yani. sanırım iki vida var. Bu iki vidayı sökünce küllük ve bardaklıklar komple çıkıyor. kapak sürekli açık kaldığına göre muhtemelen yayı ya kırılmış yada içine düşmüş olabilir. buna yay bulacak sınız, yada siz kendiniz yay yapacaksınız. belkide üzerindedir.
kültablası devamlı açık. kapatacağım zaman tekrar açılıyor.yenisini sordum uçuk rakam diyorlar. 2000 model opel vectra cdx , küllük olan kısım ahşap olduğu için. hiç tamir ettiren oldumu?