Geçen hafta İzmir'e doğru seyrederken gece cama bayağı sert bir taş sesi duymuştum bakındım çatlak yok dedim devam ettim. Meğerse sensörlerin oradaki siyah ve içeriden görünmeyen bölgeye taşı yemişim ve cam catlamış. Sanırım ki de yürüyor. Zira yatay şekilde iki yana ilerleyen bir çatlak ki bugün artık o siyah alanın dışına çıkmış ve içeriden görünür hale gelmişti farkettim.
Kaskodan yaptıracağız çaresiz. Daha önce cam değişimi yapan varsa dikkat edilecek şeyler var mı? Cam kalitesi, yan sanayi mi orijinal mi takılır, yan sanayi ise hangi marka, montaj kalitesi, kuru ılıman zamanda mı yaptırmak lazım vs. vs. Kaskodan değişim yapan camcıya mı gitmeli Opel Servisine mi gitmeli? Vs. Vs.
Kaskodan yaptıracağız çaresiz. Daha önce cam değişimi yapan varsa dikkat edilecek şeyler var mı? Cam kalitesi, yan sanayi mi orijinal mi takılır, yan sanayi ise hangi marka, montaj kalitesi, kuru ılıman zamanda mı yaptırmak lazım vs. vs. Kaskodan değişim yapan camcıya mı gitmeli Opel Servisine mi gitmeli? Vs. Vs.