Ön cam Çatlağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezmoce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezmoce

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sebebini bilmediğim bir şekilde ön cam da 20-30 cm genişliğinde çatlak oluştu, kaskodan değiştirmeyi düşünüyorum  carglass- doraglass - Olimpia gibi markalar var hangisini önerirsiniz farkadermi ?

Ynt: Ön cam Çatlağı

Neden orjinal taktırmıyorsunuz? Ben olsam orjinal cam takarım.

orjinal nerden taktırabilirim ( kasko şirketine sordum bunlardan takabilirsiniz dedi)

Poliçenizde eğer orjinal parça değişimi şartı yoksa orjinal parça vermezler.

Normalde orjinal cam klozu yoksa kaskonuzda, 150 tl farkla orjinal cam taktırabiliyorsunuz, yada bulunduğunuz şehirde aracınızın yan sanayi camının bulunmadığını belirterek serviste orjinal cam ile değişim yapıp , ücreti kendiniz ödüyorsunuz, sonrasında faturayla beraber sigorta şirketine başvurup tamamının parasını alabiliyorsunuz. Tabi bütün şirketlerde varmıdır bilmiyorum ama aksigorta bu şekilde. Hatta bu şekilde yapabileceğimi karabükteki acentem belirtti.

Geçmiş olsun hocam...

Benim poliçede 150tl fark ile orjinal takılır yazıyor. Sizdede vardır kesin madde poliçenize bakın bence.

Benim aracın camı da çatlamıştı sigorta şirketi (Güneş) orjinal ve yan sanayi olarak ikisinide karşılıyordu,
carglass ta değiştirmek şartı ile carglass orjinal camı 1 haftada getirdi ve değişimi yaptı.Değişim yapılırken aracın yanındaydım ve işçilikleri gerçekten çok iyi

Ben eski aracıma olimpia taktırmıstım gayet iyiydi, tavsiye ederim.Taktırmısken üstü güneslilki taktırın günesi kessin

almera link' Alıntı:
Benim aracın camı da çatlamıştı sigorta şirketi (Güneş) orjinal ve yan sanayi olarak ikisinide karşılıyordu,
carglass ta değiştirmek şartı ile carglass orjinal camı 1 haftada getirdi ve değişimi yaptı.Değişim yapılırken aracın yanındaydım ve işçilikleri gerçekten çok iyi

benim poliçemde -zarar gören parça orjinal ise tedarik eilecek parça orjinal yedek parça olacaktır yazıyo, bu yeterli midir yoksa camla ilgili de yazar mı?

Geri