oksijen sensoru mu katalitik konvertor mu ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Faik 35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben astrami gecen aralik ayinda aldim ve lpg de her zaman yakti bu lambayi hanidesem ki aracta bir sorun var cekis problemi yok lpg de patlamalar yapmiyo vs.. ama gel gelelim lpg de bu lambayi yakiyor.bu linkde bu isin nadil cozulebilecegi var yarin ustama bu islemleri yaptiricam sonucu da sizinle paylasicam..

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:11 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:09 ----------

http://sukru52.blogspot.com.tr/p/z16xep-tekleme-cozumu.html?m=1

Valla 30 bin km dir lpg li vectra b ź16xe aracimda hic yanmadi brc

Hocam obdli sistem kullanıp lamba yakmıyor demeyin biz düz sıralı sistemden bahsediyoruz

Ustamin vakti olnadigi icin manifold temizligi yaptiramadim haftaya kaldi baska bu ozel servise gisterdim arabayi adam daha sandaliyesinden kalmadan subap problemi dedi trigerle 2000 lira sana olur diyor ben allah askina bu kadar kolay mi para kazanmak ???

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:49 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:45 ----------

Bu arada ariza kodunada oksijen sensoruymus onuda sildi bakalim haftaya bi manifold temizligi yapalim tekrarlarsa onuda degistiricez artik

Ustamin vakti olnadigi icin manifold temizligi yaptiramadim haftaya kaldi baska bu ozel servise gisterdim arabayi adam daha sandaliyesinden kalmadan subap problemi dedi trigerle 2000 lira sana olur diyor ben allah askina bu kadar kolay mi para kazanmak ???

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:49 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:45 ----------

Bu arada ariza kodunada oksijen sensoruymus onuda sildi bakalim haftaya bi manifold temizligi yapalim tekrarlarsa onuda degistiricez artik

Malesef bazı ustalarımız öyle bakmadan subap sorunu der bakmadan manifoldu bir temizletin aracın cekisinde bile farklılık olur twinportda en sevdiğim nokta 115 hp Astra classic Sedan ve hb kasalardan seri 115 hp sıfır Astram vardı bu twinport daki tadı vermedi millet ne kadar kotulesede twinport benim gözümde başka

Esas ÇÖzÜmÜ oksİjen sensÖrÜnÜn temİzlİĞİdİr. Hatta ÇoĞu usta bİlgİsayar İle sÖndÜrÜr, ama bu ÇÖzÜm olmamakla bİrlİkte aldanmadir. Ama oksİjen sensÖrÜ temİzlİĞİ kesİn ÇÖzÜm.

Esas ÇÖzÜmÜ oksİjen sensÖrÜnÜn temİzlİĞİdİr. Hatta ÇoĞu usta bİlgİsayar İle sÖndÜrÜr, ama bu ÇÖzÜm olmamakla bİrlİkte aldanmadir. Ama oksİjen sensÖrÜ temİzlİĞİ kesİn ÇÖzÜm.

Sizin araçta ne kodu veriyordu oksijen sensörü hatası mı yoksa başka bir kod mu bende lpg kaynaklı veriyordu benzinde sorun yok oksijen sensörü temizleme si kesin çözüm oluyor mu

Sizin araçta ne kodu veriyordu oksijen sensörü hatası mı yoksa başka bir kod mu bende lpg kaynaklı veriyordu benzinde sorun yok oksijen sensörü temizleme si kesin çözüm oluyor mu

Birde bu sensoru neyle temizliyicez bir kaba kirec sokucu koyun orda bekletin yok balata sipreyiyle temizleyin filan demisler

Arkadaşım, bu zamanda oturduğu yerden ahkam kesen ustalar çok ama bizim öylelerine verilecek paramız yok, biz tüketicileri hep para görüyorlar böyle bir şey olabilirmi, usta çok ama iyi olanı nadir, oksijen ve manifold temizliğini yap, elektrikle ilgili ataşleme sistemlerini kontrol ettir hava alımı iyi salgılandığı zaman olumlu gelişmeler görülebilir arkadaşım canınızı fazla sıkmayın işler olacağına varır düzelir, kolay gelsin..

Geri