oksijen sensoru mu katalitik konvertor mu ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Faik 35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 lpg ayarina ver 15-20 de lamba söndürme ye ver lpgden ayda ettiğim kârı bu saydıklarıma veriyorum huzurum kalmıyor o lamba yandı mı başlıyorum lambayı icat edenin diyorum ruhsat a isli olmasa sokturecem kiti şimdi söktürmeye kalksam yine para çıkacak ruhsat değişimi muayene falan o yüzden söktürmüyorum lpg ecusunu söktüm evde duruyor

Aksam arabanin yanina gittigimde hata kodunu bulmaya calisicam paylasirim sizlerle

yahu arkadaşlar şu hata kodunu bulmayı basitçe anlatsın biri, deniyorum olmuyor
bu kod nerede çıkacak ayrıca, devir-hız yuvarlaklarının olduğu yerde mi

Vitesi boşa alın kontağı açmadan önce frene ve gaz pedalına basılı tutun ayağınızı hiç çekmeyin ve kontağı açın aracı calistirmayın bekleyin km yi yazan digital bölümde hata kodu kac tane varsa sıralar takip edemezsiniz kontağı kapatıp tekrar aynı işlemi uygulayın hata kodlarını not edin bu kadar başka bir
Işlem yok

Vitesi boşa alın kontağı açmadan önce frene ve gaz pedalına basılı tutun ayağınızı hiç çekmeyin ve kontağı açın aracı calistirmayın bekleyin km yi yazan digital bölümde hata kodu kac tane varsa sıralar takip edemezsiniz kontağı kapatıp tekrar aynı işlemi uygulayın hata kodlarını not edin bu kadar başka bir
Işlem yok

2 tane hata kodu cikiyor 017152 ve 111606 sonra egzoz lambasi yanip sonuyor bu nedemek simdi netten cok saglikli bisey bulamadim

2 tane hata kodu cikiyor 017152 ve 111606 sonra egzoz lambasi yanip sonuyor bu nedemek simdi netten cok saglikli bisey bulamadim

P 171 hata kodu yakıt ile alakalı zengin fakir karışım diğerini bilmiyorum bende de önceden bu 171 hata kodunu veriyordu bi lpg ayarı yapıldı şimdide lpgde p 420 kodu veriyor fakir karışım yerine 0420 hata kodu katalizör verimi eşik değeri altında diyor geçen katalizörü kontrol ettirdim sorun yok ustam lpg den yapıyor dedi ve lpg kullanmayı bıraktım şimdi benzinde biniyorum sorun yok çok şükür kafam rahatladı 3 kuruş lpgde kâr edecez diye uğraşmaya değmez aracımın kmside düşük yıpratmaya değmez Bozulursa benzinde bozulsun sorunun nerde olduğu belli lpgde kullanınca bi lpg ciye bi ustaya git sorunu bulamayınca insan stres küpü oluyor inşallah cözersiniz problemsiz binersiniz

Cok saol yardimci oldun yarin bi goturcem bakalim ne dicek bizim usta

Bende de şu hata çıktı arkadaşlar

ecn 040061

ilk mesajdaki lamba yanıyor

Cok saol yardimci oldun yarin bi goturcem bakalim ne dicek bizim usta

Sonucu buraya yazarsaniz iyi olur bizde bu konuda bilgi sahibi oluruz

Bende bu lamba yanması yüzünden benzinde biniyorum sorun yok demek ki sizin oksijen sensörü arızalı
Astram benzinde bile bir şey yakmıyor 450 krs yakıyor kmde şehir içi
Lpgde ikide bir ayar yaptırmadan bende bıktım doğru düzgün ayar yapan yok ve bu lambayı lpgde yakmayan bir Opel görmedim

Valla 30 bin km dir lpg li vectra b ź16xe aracimda hic yanmadi brc

Geri