Öğretmen İçin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese selam.Arkadaslar foruma yeni katıldım.Öğretmenleri görünce daldım içeriye.Bu arada ben de sınıf ogretmeniyim.Bütün meslektaşlarıma saygılar...

Hoşgeldin öğretmenim...

İki ay tatil nasıl yetmedi diyen arkadaşlar, ikinci resimden birincisine dönmek için bu süre illa ki gerekiyor. Ha derseniz ki öğretmen tatil yapmasın, sürekli çalışsın. O zaman çocuklarınıza ikinci resimdeki öğretmenler bir şeyler öğretmeye çalışır. :)

1010526_618828054795605_1515835763_n.jpg

ben 12 ağustostan beri çalışıyorum 3 haftada 2. hale döndüm :)

zın zın zın zın zın (jaws filmindeki efekt)

son gün... yarın iş başı :eek:

Eğitim öğretim döneminiz hayırlı uğurlu olsun
ve tabiki Allah sabır versin :)

Okulumdaki neredeyse bütün arkadaşların ataması çıkmış. 4 erkek, 2 kadın branşçı kaldık. :) 19 şubelik okul. Birileri atanmamışsa ayvayı yedik demektir. O nedenle yarın gidip göreyim diyorum, kim gelmiş ne olmuş diye... İlk defa böyle oldu, normalde hiç gidesim olmazdı. :)

Okulumdaki neredeyse bütün arkadaşların ataması çıkmış. 4 erkek, 2 kadın branşçı kaldık. :) 19 şubelik okul. Birileri atanmamışsa ayvayı yedik demektir. O nedenle yarın gidip göreyim diyorum, kim gelmiş ne olmuş diye... İlk defa böyle oldu, normalde hiç gidesim olmazdı. :)

Bende herkes tayin istiyor diye gitme zamanı geldiğini de düşünerek yeni bir okula geçtim bu sene hocam... iyi ki de gitmişim en yakın dostum (müdür yard. :D ) da gitti zaten...

Eski okulum da her sınıf tek şube'den 4 sınıf öğretmeniydik, klasik köy okuluydu, tek katlı, çamurlu, tozlu, tuvaleti dışarda, 7-8 metrekarelik öğretmen odası vardı... şimdiki okulumda ise 10 sınıf öğretmeni var, 2 de anasınıfçı, iki idareci 14 kişi... 3 katlı, her sınıfı projeksiyonlu... Yeni bi dünyaya gidiyorum kısacası :D

Umarım ortamı da güzeldir... bu arada aramızda kalsın erkek öğretmen ne kadar fazla ise o kadar iyi bence... :D bayan öğretmen çok oldu mu sürekli gelmeyen izin alan rapor alan oluyor... bayram çarşamba perşembe cuma ise pazartesi salı rapor alıp giden haftayı bağlayanlar en çok bayan öğretmenler... :D

(Not: eşimde öğretmen... duymasın :D )

Kalabalık okulun ortamı hem iyi hem de kötü oluyor. Önceki okulumda 120 personel falandık. :) Yarısını tanımıyordum bile. Öğretmenler odasına girince selam vermek için bir hayli bağırmak gerekiyordu. :) Köy okulları güzel. Hele de kafa dengi bir arkadaş varsa tamamdır.

Erkek nüfus çoğunlukta olunca iyi oluyor da, bu yıl ki okulumda bütün erkekler mi sigara içer yahu! :) Yaz kış demeden bütün teneffüslerde okul dışına taşındık. Öğretmenler odasına girsen bayanlar vıdı vıdı ediyor. :) En iyisi dışarı çıkmaktı. Pasif içici oldum resmen. :)

Bakalım bu yıl nasıl olacak...

Günaydın sevgili meslektaşlarım, hazırmıyııııııızz :D :rakir:

Geri