Öğretmen İçin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlginç...

İyi de onda da bir şekilde ses telleri titreşecek. Farenjiti önleme konusunda emin misiniz?

İlk defa bu bayram bu kadar rahatım...

Kendi memleketimde kurban işini temiz temiz halledeceğim. Dert yok, sıkıntı yok! Şükürler olsun...

Hocalarım diyarbakır-hazro'da görev yapan var mı aranız da?

Bildiğim kadarıyla yok...

Yarın yatışşşşş :D
Pazartesi hiç bu kadar güzel olmamıştı :p

tatile rağmen calısan arkadaşlarımıza selamlar.. : )

İlginç...

İyi de onda da bir şekilde ses telleri titreşecek. Farenjiti önleme konusunda emin misiniz?

Farenjit geniş bi konu hocam aslında oradan girmemek lazımdı mevzuya boğazım hassas desem yeterli.
Asıl söylemek istediğimde sesimizi doğru kullanmak. Malum şarkıcılar gırtlak patlatmıyor, diyafram eğitimi alıyor. Demek istediğimde oydu ne kadar güçlü sesimiz olursa olsun nasıl nefes almayı bilmediğimiz gibi sesimizi kullanmayı da bilmiyoruz. Eğitim şart :)

Hocalarım diyarbakır-hazro'da görev yapan var mı aranız da?

Bi arkadaşım görev yapıyor orada hayırdır yardımcı olunabilecek bişey mi?

Farenjit geniş bi konu hocam aslında oradan girmemek lazımdı mevzuya boğazım hassas desem yeterli.
Asıl söylemek istediğimde sesimizi doğru kullanmak. Malum şarkıcılar gırtlak patlatmıyor, diyafram eğitimi alıyor. Demek istediğimde oydu ne kadar güçlü sesimiz olursa olsun nasıl nefes almayı bilmediğimiz gibi sesimizi kullanmayı da bilmiyoruz. Eğitim şart :)

Bi arkadaşım görev yapıyor orada hayırdır yardımcı olunabilecek bişey mi?

Hazro'ya atandım hocam da bilgi almak için sormuştum. Şu an askerim, şubatta başlayacağım göreve. Hazro METEM'e atandım. Hazro hakkında biraz bilgi lazım. Ev filan bulabilirmiyim diye.

Hazro'ya atandım hocam da bilgi almak için sormuştum. Şu an askerim, şubatta başlayacağım göreve. Hazro METEM'e atandım. Hazro hakkında biraz bilgi lazım. Ev filan bulabilirmiyim diye.

Hayırlı olsun öncelikle. Bizim arkadaşta eylül döneminde yeni atandı şehirle ilgili pek bilgi verebileceğini sanmıyorum. Ama halinden memnundu hani öyle düzen kurulamayacak bir şey duymadım.

Geri