Öğretmen İçin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bu sabah gördüm bende hocam... il içi yerine ilçe içi şeklinde değiştirilebilir demiş...

o değil de ilgincime giden yüz binlerce öğretmeni hatta dolaylı yoldan ailelerini çocuklarını vs. etkileyecek olayı 40-50 öğretmen ile danışıp karar alacaklarmış (!)... o öğretmenlerin Eğitim Bir Sen'li olduğuna kalıbımı basarım... ! "siz nasıl isterseniz efendim, haklısınız efendim, siz en iyisini bilirsiniz efendim heh heh heh" şeklinde bir çalıştay öngörüyorum... ! :mad:

2014'te verilen 123 liralık zammı düşününce haklısın diyorum. :)

Memur-Sen 3+3'ü kabul etse dahi daha iyi durumda olacaktık. Enflasyon farkını bile alamadık. :)

Rotasyonda da aynısı olur gibi... MEB ilçe yapalım der, bizim yetkili öküzler yok il olsun derler! :) Her şeye hazırlıklı olmak gerek...

o0j5ct.jpg

Fen Bilgisi öğretmeni sorar:

- Hacim nedir?

Çocuk cevaplar:

- Hacdan gelenlere "hacim" denir.

:)

İlk duyduğumda çok gülmüştüm hala çok gülüyorum. :)

Rastgele seçilen 50 öğretmenin de fikirleri alınarak yeni atama yönetmeliğine büyük oranda şekil verilmiş. Bir hafta on güne kadar çıkacak sanırım. Ve büyük ihtimalle rotasyon ilçe içinde sınırlı kalacak.

hadi bakalım inşallah hocam... süre de 12 yıla çıkarılmış sanırım...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 01:23 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:21 ----------

Fen Bilgisi öğretmeni sorar:

- Hacim nedir?

Çocuk cevaplar:

- Hacdan gelenlere "hacim" denir.

:)

İlk duyduğumda çok gülmüştüm hala çok gülüyorum. :)

bu da iyiymiş hakkaten... :D

Rastgele seçilen 50 öğretmenin de fikirleri alınarak yeni atama yönetmeliğine büyük oranda şekil verilmiş. Bir hafta on güne kadar çıkacak sanırım. Ve büyük ihtimalle rotasyon ilçe içinde sınırlı kalacak.

rotasyon olmalı. bir öğretmen başladığı okuldan emekli oluyor : )

İl ve ilçe içi rotasyondan önce doğudaki öğretmen istihdamının sağlam bir zemine oturtulmasına ihtiyaç var. MEB bunlarla uğraşacağına bu konuyu çözümlemelidir. Eğitimin onca derdi varken bu çok gereksiz bir uygulama gibi geliyor bana.

İl ve ilçe içi rotasyondan önce doğudaki öğretmen istihdamının sağlam bir zemine oturtulmasına ihtiyaç var. MEB bunlarla uğraşacağına bu konuyu çözümlemelidir. Eğitimin onca derdi varken bu çok gereksiz bir uygulama gibi geliyor bana.

doğrudur . demek istediğim şu;

beni mezun eden öğretmen 2 tane abimi de mezun etti ve hala da calısıyor : )

yeni mezun olan öğretmen de bir türlü güzel okullarda calısma imkanı bulamıyor. mesleğinize siz benden daha cok hakimsiniz . biliyorsunuz.

ben bu yüzden rotasyonun olması taraftarıyım.

Kabul ediyorum. Söz gelimi okuduğum ilkokulun müdürü 2. Dünya Savaşı'ndan beri o okulun müdürü idi. :) Bütün mahalle, o müdürken okudu. :) Sonra zorla emekli ettiler adamı...

Doğudaki istihdam sorunu çözülürse -ki kolay bir iş değil- batıdaki yığılma sorunu ortadan kalkacak ve rotasyona gerek kalmayacaktır.

Neyse, görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler...

Geri