Bu forumda siyaset bitmez... Farklı görüşte olanlarıda sevmezler. Sözümona demokrasileri bu kadar işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğraşmak istemiyorsan defolup gidersin. Para para diye meleyip durma o zaman burada madem o kadar akıllıydın neden profosör olsaydın daha zekileri ile uğraşsaydın aşşalık şerefsizin tekisin diyecem ama olmayacak. Senin seviyene inmeyeyim şimdi. Beyin iltihabının olduğu bariz ortada ilerde bu sözlerini hatırlarsın inşallah. Bu ülkede zihinsel engelli öğrtmenleri de var inşallah ilerde onlarla muhatap olmazsın bu aşşalıkça cümlelerin için. Çünkü aşşalık bir yaratıksın ama düzelmen için temennide bulunuyorum. Ayrıca köpeğin duası kabul olmuyor ama mağdurun bedduası için bir deyim yok sanırım zira ben dua etmedim beddua ettim. Köpeğe kurban ol sen. Çatlayacak bir durumum yok durumum senden kat kat iyi senin 4 katın maaş giriyor aylık evime çok şükür. Nankörlüğünün insanları mağdur etmenin bedelini inşallah bir gün ödersin. Şahsi hakkımı da helal etmiyorum.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:00 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:55 ----------
Noldu eğitim öğretim bitti şimdi siyaset mi başladı ne önemi var ne yandaşı olduğumun kendi partisine oy atmaktan aciz bir parti yandaşı olduğun kesin. Eşşek gibi işinizi yapacaksınız çatlayın emi demiş yukarıdaki gezizekalı, çatlayan sizsiniz bizler her seçimde sizi yerin dibine sokacağız sizler ise köpekler gibi eylem yapıp köpekler gibi yinede o okula gidip işinizi yapacaksınız ( diyeceğim olmayacak ). Çünkü aracınızı sigortası kaskosu var eşşek gibi o paraya muhtaçsınız. ( diyeceğim olmayacak ) istediğiniz kadar eylem yapın engelliyi dövün sövün velilere hakaret edin sizin gibi cibiliyetsizlere ( diyeceğim olmayacak ) inat AKP ezip geçecek ve siz kuduracaksınız. Akp olmasa başka parti olmayacak ama bu parti sizi kudurtacak bir parti olacak sonuçta sizi her türlü kudurtacağız eski darbe döneminiz bitti artık. Gidin Ataya şikayete gidin bir de o yolu deneyin. Al sana ifade özgürlüğü al sana siyaset. Hadi şimdi yürü işini yap. günde 10 dakika çalışsanız dahi mutlu olamayacaksınız çünkü kalbiniz çürümüş.
Bu forumda siyaset bitmez... Farklı görüşte olanlarıda sevmezler. Sözümona demokrasileri bu kadar işte.