Öğretmen İçin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu forumda siyaset bitmez... Farklı görüşte olanlarıda sevmezler. Sözümona demokrasileri bu kadar işte.

Farklı görüş mü?????

Şunlar mı farklı görüş:

.......hakkım varsa haram zıkkım olsun. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çııksın başlarım farkındalığına....

........Atanamayan öğretmen diye zırlayıp zırlayıp........

.....inşallah çoculuğu çocuğu hastalanır da ona bakacak doktorda farkındalık için eyleme gitmiş olur.........

...... zavallı. para para diye geberiyorsunuz.......

......Uğraşmak istemiyorsan defolup gidersin.......

......Para para diye meleyip durma.........

......aşşalık şerefsizin tekisin diyecem ama olmayacak.........

.....Beyin iltihabının olduğu bariz ortada......

......Çünkü aşşalık bir yaratıksın ........

......Eşşek gibi işinizi yapacaksınız ......

........... eşşek gibi o paraya muhtaçsınız.........

........Gidin Ataya şikayete gidin bir de o yolu deneyin.......

Adam bi tek anamıza avradımıza küfretmemiş. İkili diyalog değil bu adam dümdüz hepimize küfretmiş tüm cümleler çoğul ekiyle tüm öğretmenlere maşallah.... 2 yıldır forumda okuyup en rahatsız olduğum mesaj. Şu mesajı raporlamayı bi kenara bırakın bu işin öğretmeni kalmamış, insan olup da şunlardan rahatsız olmayanın vicdanından da insanlığından da şüphe ederim.

Öncesi sonrası beni bağlamaz. Bu forum 2günlük hesapla öğretmenlere de başka insanlara da küfretme yeri değil!!! Benimkiyle birlikte acilen son mesajların silinmesi gerekir!!!

haklı olduğu noktalar varken, üslubu o kadar kötü, saçma sapan saldıran kelimeler kullandığı için demek istediğini de yansıtamadı. Yazık oldu, tatile çıkmış.

Kamu da çalışanlar, haklarını bir şekilde aramalı, ama nasıl olmalı sıkıntı burada.
Öğretmene hak versek, cocuk eğitimsiz kalacak,
Doktora hak versek, birimiz ölecek,
Polise hak versek, birimiz soyulacak,
İtfaiyeye hak versek, ateşler saracak,
Hakim, Savcıyı es geçiyorum, onlar şu sıralar mutludur.
vs. vs.

Sıkıntılı işler. Bir taraftan da atanamayan öğretmenler var. Yurdum bom... bir durumda. Sakal, bıyık karışmış, tüküremiyoruz.

Ne kadar ilginç bir toplum olduk, hem tartışmayı bilmiyoruz, hem de tartışırken kullanacağımız kelimeleri iyi seçemiyoruz, ondan sonra da birbirimizi eleştiriyoruz. Aferim bize :(

Ayıp ya.. Çok ayıp

Uğraşmak istemiyorsan defolup gidersin. Para para diye meleyip durma o zaman burada madem o kadar akıllıydın neden profosör olsaydın daha zekileri ile uğraşsaydın aşşalık şerefsizin tekisin diyecem ama olmayacak. Senin seviyene inmeyeyim şimdi. Beyin iltihabının olduğu bariz ortada ilerde bu sözlerini hatırlarsın inşallah. Bu ülkede zihinsel engelli öğrtmenleri de var inşallah ilerde onlarla muhatap olmazsın bu aşşalıkça cümlelerin için. Çünkü aşşalık bir yaratıksın ama düzelmen için temennide bulunuyorum. Ayrıca köpeğin duası kabul olmuyor ama mağdurun bedduası için bir deyim yok sanırım zira ben dua etmedim beddua ettim. Köpeğe kurban ol sen. Çatlayacak bir durumum yok durumum senden kat kat iyi senin 4 katın maaş giriyor aylık evime çok şükür. Nankörlüğünün insanları mağdur etmenin bedelini inşallah bir gün ödersin. Şahsi hakkımı da helal etmiyorum.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:00 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:55 ----------

Noldu eğitim öğretim bitti şimdi siyaset mi başladı ne önemi var ne yandaşı olduğumun kendi partisine oy atmaktan aciz bir parti yandaşı olduğun kesin. Eşşek gibi işinizi yapacaksınız çatlayın emi demiş yukarıdaki gezizekalı, çatlayan sizsiniz bizler her seçimde sizi yerin dibine sokacağız sizler ise köpekler gibi eylem yapıp köpekler gibi yinede o okula gidip işinizi yapacaksınız ( diyeceğim olmayacak ). Çünkü aracınızı sigortası kaskosu var eşşek gibi o paraya muhtaçsınız. ( diyeceğim olmayacak ) istediğiniz kadar eylem yapın engelliyi dövün sövün velilere hakaret edin sizin gibi cibiliyetsizlere ( diyeceğim olmayacak ) inat AKP ezip geçecek ve siz kuduracaksınız. Akp olmasa başka parti olmayacak ama bu parti sizi kudurtacak bir parti olacak sonuçta sizi her türlü kudurtacağız eski darbe döneminiz bitti artık. Gidin Ataya şikayete gidin bir de o yolu deneyin. Al sana ifade özgürlüğü al sana siyaset. Hadi şimdi yürü işini yap. günde 10 dakika çalışsanız dahi mutlu olamayacaksınız çünkü kalbiniz çürümüş.

Atılmışsın ama okuyorsundur...

Bazen edilen küfürlerden mutlu olur ya insan o noktadayım işte!

Öğretmenin yaptığı eylem birilerine batıyor ya işte bu yüzden mutluyum!

Eyleme katılmadım. Sabahın 05.30'unda kalkıp sağanak yağmurun altında okuluma gitmeye çalıştım. Sırılsıklam bir halde 5 dk geç kalmış olmanın verdiği vicdan muhasebesiyle okula yetiştim, derse girdim. Öğlen ders çıkışında çarşıya indim. Kendi meslektaşlarım eylemde idi, ben işimi hallediyordum. Eylemle bir halt olmayacağını bildiğim için katılmamıştım çünkü... Fakat bunu anlatamazsın bizim öküz millete!

Varın siz bizi kötü bilin kardeşim! Zerre kadar umrumda değil. Direkt anama, bacıma küfür et, tınlamam bile. Ben işimi yapıyorum. Vicdanım rahat, memleket için "CAHİL HAİNLER" değil "VATANSEVER BİREYLER" yetiştiriyorum.

akepelinin ettiği küfür boynumdaki madalyondur, gerisi hikaye...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:02 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:00 ----------

Bu forumda siyaset bitmez... Farklı görüşte olanlarıda sevmezler. Sözümona demokrasileri bu kadar işte.

Bahadır sen yapma bari...

Benim 25 yıllık arkadaşım, kardeşim dediğim insan akepeli! Oturup adam gibi tartışabiliyoruz. Demokrasi ile ne ilgisi var?

Ben size demiyorum. Genel söylüyorum. Benim için farklı görüş bir başkası için dpğru olandır. Kısaca herkes için farklı bir görüş vardır. Birileri yorumumu beğendi diye illa o taraftan söylemiş olmam gerekli değil. Ama yineliyotum sözümona demokrasileri bu kadar işte. İşimixe gelmeyince bas küfrü, at yumruğu...

Cahille girme münakaşaya; Ya sinirini zıplatır havaya , Ya da yazık olur adabına ... diye boşuna dememişler...

Hakikaten bende yukarıdaki mesajların silinmesini istiyorum oldukça gereksiz burada kalması, gördükçe sinirleniyorum... hakaret içeren mesajların yönetici insiyatifine bağlı olarak silinebileceği yazıyor forum kuralları no:12'de... ilgileneceğinizi umuyorum...

İyi oldu bu tatil ya! :)

Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra başlıyoruz.

Kıskananlar çatlasın! :)

Evet hocalarım...

Rotasyon konusunu tartışalım biraz da...

Ne diyorsunuz destekliyor musunuz desteklemiyor musunuz?

Ben desteklemeyen tayfadayım... "20 yıldır adam aynı okulda yeter gari gitsin başka yere de önümüz açılsın" düşüncesini yanlış buluyorum... o adam zaten 20 yıdlrı o okuldaysa puanı olmuştur 500... Gitse gitse Atatürk ilkokulundan Cumhuriyet ilkokuluna gider 100 metre öteye... olan yine genç kıyıda köşede kendince eğitim-öğretimi devam ettirenlere olacak gibime geliyor... ya da yüksek puan alıp merkezi yere atanan genç puanı az öğretmenlere... mesela abim... adam ev aldı çocuğu okula başlama çağına geldi ama rotasyon çıktı okulda da 8. yılı bu sene... 230.000 TL ev borcu var ve adamı il içi şimdi istedikleri yere verebilecekler belki de 150 km öteye... puanı az çünkü eş durumundan merkezi bi okula geldi tayin istese de çıkmıyor zaten puanı az olduğu için...
yine puanı az olduğu için yakın okulları istese bile 30 yıllık öğretmenler zaten yer değiştirecek yüksek puanlarıyla o okulları kapatacaklar...
Tamam rotasyon olmalı ancak en azından önce ilçe içi şartı koyulmalı...
hele istanbulda falan nasıl sıkıntılar yaşanır düşünemiyorum...
Adamı tuzladan silivriye verirlerse ne olur? kanser sebebi valla...

Geri