Öğretmen İçin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni gelenlere hoşgeldin, gidenlere güle güle... :)

O değil de kırtasiye ne zaman yatacak yahu?

Arabanın bakımı 600 TL
Kasko 930 TL
Sigorta 248 TL
Dananın 7'de bir hissesi 1200 TL

Toplam: 2978 TL' CİK

:)

hocam bende anlamadım valla...
Afyon Merkezde yattı, Çobanlarda yattı, Başka bazı ilçelerde de yattığını söyleyen arkadaşlar var ama bize İscehisar'a henüz yatmadı... :(
Neden birlik olmaz şu işte, her yerde aynı anda yatmaz?
Son kuruşlar kaldı hesapta valla...

Bu arada bugünkü eyleme katılan opelim ci var mı merak ettim ? :)

3 ay tatil bitti. şimdi derler 2 ay 1 ay konferans var... neyse çocukları okula yolladık bir haber çocukları gelin alın öğretmenler eylemde kardeşim zaten çocuk 3 aydır eğitim öğretim yok. En azından haber verin okula yollamayalım dimi. Ben şu konuyu merak ediyorum adı üstünde eğitimcinin görevi eğitmekmidir yoksa kılık kıyafete göre insan ayırt edip ona göre muamelede bulunmakmadır. Zaten bu kadar geri kalmış bir ülkede neden 3 ay sömestır tatili olur bu çocuklar neden 3 ay eğitimden geri bırakılır zaten her nane tatil iken anlamış değilim.

3 ay tatil bitti. şimdi derler 2 ay 1 ay konferans var... neyse çocukları okula yolladık bir haber çocukları gelin alın öğretmenler eylemde kardeşim zaten çocuk 3 aydır eğitim öğretim yok. En azından haber verin okula yollamayalım dimi. Ben şu konuyu merak ediyorum adı üstünde eğitimcinin görevi eğitmekmidir yoksa kılık kıyafete göre insan ayırt edip ona göre muamelede bulunmakmadır. Zaten bu kadar geri kalmış bir ülkede neden 3 ay sömestır tatili olur bu çocuklar neden 3 ay eğitimden geri bırakılır zaten her nane tatil iken anlamış değilim.

Ne konferansı yahu? :)

Öğretmen önceden gelmeyin desin de soruşturmayı yesin değil mi? Yok öyle yağma? Öğrenciler gitsin, rezillik olsun ki yapılan eylem amacına ulaşsın. Amaç zaten farkındalık yaratmak. Önceden çocukları göndermeyin denseydi bugün bir şekilde her yer güllük gülistanlık olurdu. Eylem öyle olmaz.

Kılık kıyafet meselesini de anlamadım. Ne kast ediyorsunuz, açık yazarsanız bilgimiz ölçüsünde yanıtlarız.

Tatil konusunda ise artık hiç kimse ile tartışmıyorum. Çatlayın kardeşim e mi? :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:41 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:38 ----------

hocam bende anlamadım valla...
Afyon Merkezde yattı, Çobanlarda yattı, Başka bazı ilçelerde de yattığını söyleyen arkadaşlar var ama bize İscehisar'a henüz yatmadı... :(
Neden birlik olmaz şu işte, her yerde aynı anda yatmaz?
Son kuruşlar kaldı hesapta valla...

Bu arada bugünkü eyleme katılan opelim ci var mı merak ettim ? :)

Az önce baktım, yok!

Kasko, sigorta, bakım için ödeme yapmam lazım. Para yok. :(

En geç ayın 25'inde hallolurdu bu iş. Bu yıl neden böyle oldu anlamadım ben de...

Ne konferansı yahu? :)

Öğretmen önceden gelmeyin desin de soruşturmayı yesin değil mi? Yok öyle yağma? Öğrenciler gitsin, rezillik olsun ki yapılan eylem amacına ulaşsın. Amaç zaten farkındalık yaratmak. Önceden çocukları göndermeyin denseydi bugün bir şekilde her yer güllük gülistanlık olurdu. Eylem öyle olmaz.

Kılık kıyafet meselesini de anlamadım. Ne kast ediyorsunuz, açık yazarsanız bilgimiz ölçüsünde yanıtlarız.

Tatil konusunda ise artık hiç kimse ile tartışmıyorum. Çatlayın kardeşim e mi? :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:41 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:38 ----------

Az önce baktım, yok!

Kasko, sigorta, bakım için ödeme yapmam lazım. Para yok. :(

En geç ayın 25'inde hallolurdu bu iş. Bu yıl neden böyle oldu anlamadım ben de...
Farkındalık olsun diye milleti mağdur ediyorsunuz birazcık dahi olsa hakkım varsa haram zıkkım olsun. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çııksın başlarım farkındalığına sen farkındalık yaratacaksın diye millet mağdur olmak zoruda mı İnşallah bir yasa çıkar ve THY çalışanları gibi ağlayıp sendikaya uyduk dersiniz. Atanamayan öğretmen diye zırlayıp zırlayıp şimdi de milletin evladını mağdur edip farkındalık yaratacakmış bu zihniyette ki eğitimcinin ( zaten Allah korkusu yok orasını biliyoruz ) inşallah çoculuğu çocuğu hastalanır da ona bakacak doktorda farkındalık için eyleme gitmiş olur. Hakkım da haram zıkkım olsun senin gibi eğitimsiz eğitimciye zavallı. para para diye geberiyorsunuz sizin gibilerin yerine atanmayı bekleyen vatan evlatlarını alsa keşke.

Farkındalık olsun diye milleti mağdur ediyorsunuz birazcık dahi olsa hakkım varsa haram zıkkım olsun. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çııksın başlarım farkındalığına sen farkındalık yaratacaksın diye millet mağdur olmak zoruda mı İnşallah bir yasa çıkar ve THY çalışanları gibi ağlayıp sendikaya uyduk dersiniz. Atanamayan öğretmen diye zırlayıp zırlayıp şimdi de milletin evladını mağdur edip farkındalık yaratacakmış bu zihniyette ki eğitimcinin ( zaten Allah korkusu yok orasını biliyoruz ) inşallah çoculuğu çocuğu hastalanır da ona bakacak doktorda farkındalık için eyleme gitmiş olur. Hakkım da haram zıkkım olsun senin gibi eğitimsiz eğitimciye zavallı. para para diye geberiyorsunuz sizin gibilerin yerine atanmayı bekleyen vatan evlatlarını alsa keşke.

Dostum tiroid dengesizliği var sanırım sende. Bir kaç ay önce ben de herşeye saldırma ihtiyacı hissediyordum, haplarımı aksatmıyorum ve gayet sakinim. Ek bir seçenek daha var, foruma trolleme amacıyla geldin, empati kurmayı denersen öğretmen arkadaşların neyi ne için yaptığını biraz anlayabilirsin.

Dostum tiroid dengesizliği var sanırım sende. Bir kaç ay önce ben de herşeye saldırma ihtiyacı hissediyordum, haplarımı aksatmıyorum ve gayet sakinim. Ek bir seçenek daha var, foruma trolleme amacıyla geldin, empati kurmayı denersen öğretmen arkadaşların neyi ne için yaptığını biraz anlayabilirsin.

http://www.ensonhaber.com/eskisehirde-engelli-adama-ogretmen-dayagi-2014-09-25.html

Allah o engelliye el kaldıranı buna destek vereni ahkam keseni aklınca espri yapmaya çalışıp durumu kurtarmaya çalıştığını zannedenlerin belasını versin başkada bir şey demiyorum. Sen haplarını alıyorsun ama bak almayanlarda var linkte görüldüğü üzere her şeye saldırıyorlar gördüğün gibi.

Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış, diyeceğim, olmayacak. Ben yine de senin seviyene inmeyeyim. Cevap vermeye bile gerek duymuyorum. Zaten her gün ancak senin çocuğun olabilecek kapasitedeki veletlerle uğraşıyoruz, bir de şimdi forumda babaları, abileri ile uğraşmayalım. Çatlayın e mi, demiştim. Gerçekten çatlamış eleman. :)

http://www.ensonhaber.com/eskisehirde-engelli-adama-ogretmen-dayagi-2014-09-25.html

Allah o engelliye el kaldıranı buna destek vereni ahkam keseni aklınca espri yapmaya çalışıp durumu kurtarmaya çalıştığını zannedenlerin belasını versin başkada bir şey demiyorum. Sen haplarını alıyorsun ama bak almayanlarda var linkte görüldüğü üzere her şeye saldırıyorlar gördüğün gibi.

iktidar yandaşısın sanırım, tek bir öğretmen'in yaptığını sen bütün öğretmenlere mal edemezsin. Genellemenin de bir üst limiti vardır, dengeli olmaya davet ediyorum.

Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış, diyeceğim, olmayacak. Ben yine de senin seviyene inmeyeyim. Cevap vermeye bile gerek duymuyorum. Zaten her gün ancak senin çocuğun olabilecek kapasitedeki veletlerle uğraşıyoruz, bir de şimdi forumda babaları, abileri ile uğraşmayalım. Çatlayın e mi, demiştim. Gerçekten çatlamış eleman. :)

Uğraşmak istemiyorsan defolup gidersin. Para para diye meleyip durma o zaman burada madem o kadar akıllıydın neden profosör olsaydın daha zekileri ile uğraşsaydın aşşalık şerefsizin tekisin diyecem ama olmayacak. Senin seviyene inmeyeyim şimdi. Beyin iltihabının olduğu bariz ortada ilerde bu sözlerini hatırlarsın inşallah. Bu ülkede zihinsel engelli öğrtmenleri de var inşallah ilerde onlarla muhatap olmazsın bu aşşalıkça cümlelerin için. Çünkü aşşalık bir yaratıksın ama düzelmen için temennide bulunuyorum. Ayrıca köpeğin duası kabul olmuyor ama mağdurun bedduası için bir deyim yok sanırım zira ben dua etmedim beddua ettim. Köpeğe kurban ol sen. Çatlayacak bir durumum yok durumum senden kat kat iyi senin 4 katın maaş giriyor aylık evime çok şükür. Nankörlüğünün insanları mağdur etmenin bedelini inşallah bir gün ödersin. Şahsi hakkımı da helal etmiyorum.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:00 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:55 ----------

Noldu eğitim öğretim bitti şimdi siyaset mi başladı ne önemi var ne yandaşı olduğumun kendi partisine oy atmaktan aciz bir parti yandaşı olduğun kesin. Eşşek gibi işinizi yapacaksınız çatlayın emi demiş yukarıdaki gezizekalı, çatlayan sizsiniz bizler her seçimde sizi yerin dibine sokacağız sizler ise köpekler gibi eylem yapıp köpekler gibi yinede o okula gidip işinizi yapacaksınız ( diyeceğim olmayacak ). Çünkü aracınızı sigortası kaskosu var eşşek gibi o paraya muhtaçsınız. ( diyeceğim olmayacak ) istediğiniz kadar eylem yapın engelliyi dövün sövün velilere hakaret edin sizin gibi cibiliyetsizlere ( diyeceğim olmayacak ) inat AKP ezip geçecek ve siz kuduracaksınız. Akp olmasa başka parti olmayacak ama bu parti sizi kudurtacak bir parti olacak sonuçta sizi her türlü kudurtacağız eski darbe döneminiz bitti artık. Gidin Ataya şikayete gidin bir de o yolu deneyin. Al sana ifade özgürlüğü al sana siyaset. Hadi şimdi yürü işini yap. günde 10 dakika çalışsanız dahi mutlu olamayacaksınız çünkü kalbiniz çürümüş.

Son düzenleme:
Geri