2013 model arabam olsun 800 tl vergisi olsun. dermişim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koskoca insignia ve küçücük Corsa aynı vergiyi ödüyor
Bi caps'le cevap vereyim;
![]()
2013 model arabam olsun 800 tl vergisi olsun. dermişim![]()
Yani haklısınız. Bencede saçma. Vergi felan alınmaması lazım benden.
Tapatalk
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:29 ----------
Yok yaaaa birisinden vergi alınmayacaksa bu kesinlikle benimmm
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:48 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:46 ----------
Ayrıca bildiğim kadarı ile araç eskidikçe doğayı daha fazla kirletmesinden dolayı vergi yaşlandıkça artacak durumu gelecekmiş.... Umarım tez vakitte gelir Amin...
yerin kulağı var duyarsa başına gelir maazallah ben olsam demem
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:46 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:43 ----------
Yani haklısınız. Bencede saçma. Vergi felan alınmaması lazım benden.
Tapatalk
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:29 ----------
Yok yaaaa birisinden vergi alınmayacaksa bu kesinlikle benimmm
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:48 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:46 ----------
Ayrıca bildiğim kadarı ile araç eskidikçe doğayı daha fazla kirletmesinden dolayı vergi yaşlandıkça artacak durumu gelecekmiş.... Umarım tez vakitte gelir Amin...
Verginin motor gücü ve yaşı üzerinden hesaplanması zaten çok saçma. Bu konuda düzenleme var fakat ne zaman gelir bilemiyorum.
Tapatalk
yerin kulağı var duyarsa başına gelir maazallah ben olsam demem
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:46 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:43 ----------
Verginin motor gücü ve yaşı üzerinden hesaplanması zaten çok saçma. Bu konuda düzenleme var fakat ne zaman gelir bilemiyorum.
Tapatalk
Tez vakitte gele inşallahhhh yokmu hükümette tanıdığı olan bu forumda acil düzenlemeyi yapsınlarrrr
Tez vakitte gele inşallahhhh yokmu hükümette tanıdığı olan bu forumda acil düzenlemeyi yapsınlarrrr
Dur bi recep amcamı arayımda olaya el atsın :maden:
süper olur bence birde benim hayalim 2,5 TL benzin fiyatı buna bi baksa amcan